Reklama:

ośrodki neurorehabilitacyjne (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-03-2013, 01:31:00

Witam,
Moja mamunia jest po udarze krwotocznym do prawej półkuli mózgu, jest w śpiączce, pod respiratorem. Nie reagują źrenice, na pocz atku jak stymulowałam stopy, ruszała palcem u nóg i wzdrygała całą nogą, kilka dni tak robiła, a wczoraj, dziś nic, kompletnie! jedynie jak podnosi się mamie rękę, to kieruje główkę w tę stronę i jakby napina na chwilę tułów. Czy znacie dobry ośrodek, klinikę, gdzie wykonują neurorehabilitację osób po wylewie sztucznie wentylowanych? póki co mama jestna OIOM, gdzie NIE jest rehabilitowana! Proszę o pomoc, z góry dzięki
Agnieshka
Wtajemniczony
16-03-2013, 12:31:24

Witam, moge polecic kilka ośrodków szpitalnych w Krakowie, Szpital na Modrzewiowej, Szpital Rydygiera , Klinika UJ na Botanicznej oraz Szpital wojskowy na Wrocławskiej. Byłem również w Modlniczce, ale tam trzeba długo czekac na miejsce i przynajmniej siedzieć na wózku oraz oddychać i jeść samodzielnie.
gość
18-03-2013, 20:28:37

A który jest najlepszy? Szukam tez najlepszego neurologa, znacie jakiegoś?
Wtajemniczony
22-03-2013, 20:19:43

Najlepszy neurolog w Krakowie i jednocześnie specjalista od rehabilitacji to dr Artur Kuzaj ze szpitala wojskowego na Wrocławskiej w Krakowie, posiada równiez swoją prywatną praktykę, swiadczy usługi wizyt domowych
gość
24-06-2013, 11:39:36

Poza Krakowem są jeszcze dwie bardzo dobre kliniki, Nowy Dwór oraz CKR w konstancinie pod Warszawą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: