Reklama:

ośrodek rehabilitacyjny po operacji tetniaka (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-05-2012, 09:50:18

Witam, mój ojciec jest po operacji tętniaka. Mimo wielu trudnościom jakie napotkaliśmy na drodze od wylewu, operacji do teraz wszystko układa się dobrze. Tata jest stabilny właśnie trafił na oddział rehabilitacyjny ale oczywiście lekarze sugerują, żeby poszukać ( na wypadek gdyby rehabilitacja nie była tak owocna jak wszystko do tej pory ) ośrodka który zajmie się nim po wypisie ze szpitala. Jesteśmy z Trójmiasta. Szukam jakiegoś ośrodka rehabilitacyjnego w naszej okolicy.. czy ktoś jest w stanie pomoc nam informacją o tego typu ośrodkach?
Forumowiczka
31-05-2012, 20:30:22

Gość 2012-05-31 11:50:18 Witam, mój ojciec jest po operacji tętniaka. Mimo wielu trudnościom jakie napotkaliśmy na drodze od wylewu, operacji do teraz wszystko układa się dobrze. Tata jest stabilny właśnie trafił na oddział rehabilitacyjny ale oczywiście lekarze sugerują, żeby poszukać ( na wypadek gdyby rehabilitacja nie była tak owocna jak wszystko do tej pory ) ośrodka który zajmie się nim po wypisie ze szpitala. Jesteśmy z Trójmiasta. Szukam jakiegoś ośrodka rehabilitacyjnego w naszej okolicy.. czy ktoś jest w stanie pomoc nam informacją o tego typu ośrodkach?
Witam , na forum !Jeżeli tata ,tak szybko spieszy do wyzdrowienia , to nalezy mu w tym pomóc i wykorzystać wszystkie możliwości. Niestety nie wiem ,gdzie blisko trójmiasta takie są ,ale powinni wiedzieć w szpitalu , w przychodni , na oddziałach rehabilitacyjnych,w internecie. Jeżeli wniosek do ośrodka rehabilitacyjnego wystawi szpital , to jest bardzo duza szansa ,ze tata prosto ze szpitala pojedzie do ośrodka. Oczywiście trzeba troszkę pojeżdzić ,podzwonić i "dopilnować" aby terminy się zgadzały , ale jest to możliwe. I proszę nie rezygnować z ośrodka , nawet jeżeli tata będzie w bardzo dobrej formie, taka rehabilitacja mu się nalezy z NFZ , a napewno nie zaszkodzi tylko pomoże w powrocie do sprawności. Powodzenia i pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: