Reklama:

Opieka nad chorymi z dysfunkcjami neurologicznymi (3)

Forum: Choroba Parkinsona

gość
07-10-2012, 13:24:01

Witam serdecznie,
wszystkie Osoby poszukujące wsparcia dla swoich Bliskich zapraszam do działającego od blisko dwóch lat Dziennego Domu Opieki zlokalizowanego w Warszawie na zielonym Ursynowie.
Oferujemy opiekę, która obejmuje etapy od diagnostyki psychologicznej poprzez indywidualnie dobrane aktywności, monitorowanie ich oddziaływania i informacje zwrotne dla Rodzin (identyfikacja mocnych i słabych stron, propozycja aktywności domowych, regularna złożona diagnostyka monitorująca postęp choroby, rekomendacja dobrych praktyk).
Zapewniamy indywidualne podejście, transparentność działań, miłą, rodzinną atmosferę.
Koszt pobytu: 15 pln/godzina.
Telefon kontaktowy: 691 754 672;
Więcej o naszych działaniach i korzyściach związanych z pobytem w naszym domu można przeczytać na stronie: www.facebook.com/dompobytudziennego
Serdecznie zapraszamy!
gość
13-11-2012, 11:04:03

Naprawdę bardzo tanio !Ośmio godzinny pobyt ,tylko 120 zł,ale przez dwadzieścia dni to tylko 2400zł,ale doba ma 24 godziny.Naprawdę taniocha!
gość
13-11-2012, 11:12:52

I jeszcze dodam .Za 2400 można znależć przyzwoity dom opieki całodobowy z wiktem i opierunkiem.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Nietypowe zaburzenia
Witam, na jaką chorobę mogą wskazywać poniższe zaburzenia : - nagłe pojawienie sie podwójnego widzenia w dali gdy patrzy się dwoma oczami - w badaniu okulistycznym skurcz akomodacji, po kilku dniach przy kolejnym badaniu stwierdzono lekkie porażenie nerwu wzrokowego - rezonans głowy + angio czysto - tk z kontrastem czysto - wada wzroku stwierdzona w badaniu dna oka z zakropieniem +1.25 Na co wskazują powyzsze objawy?
gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
Wysoka prolaktyna, bóle głowy, nudnosci
Cześć. Za tydzień idę do neurologa po skierowanie na TK głowy. Ponieważ miałam robione badania krwi kontrolne przez moją ginekolog, wyszła podwyższona prolaktyna (przysadka mózgowa) Do tego mam bóle głowy i nudnosci. Na TK będę dość długo czekać, następnie drugie tyle będę czekać na wynik. Więc nie lepiej było by zaproponować żeby dala skierowanie na oddział i tam zbadają i będą wyniki w ciągu kilku godzin dni. Tylko czy się zgodzi neurolog?? Miał ktoś?
Reklama: