kilka mięsięcy temu Dr Baranowski przeprowadził operację, która w moim przypadku pogorszyła dolegliwości bólowe kręgoslupa lędźwiowego, dodatkowo wykonując zabieg od strony brzusznej. Nie mogłem bez bólu ani siedzieć ani leżeć na plecach, miałem trudności przy oddawaniu moczu - ogólnie koszmar. Wiele razy chodziłem do niego z prośbą o poprawę - wykonanie reoperacji. Odmawiał, oszukiwał, nie chciał przyznać się do błędu, choć wielu neurochirurgów twierdziło, że implementacja protezy ruchomej w odc. L5-S1 w moim przypadku to całkowita pomyłka. Nie mogę pominąć faktu, że zmanipulował mną przy 1szej wizycie i nakłonił na operację 2krotnie droższą niż była konieczna. Wiedząc, że lubię aktywnie uprawiać sport, powiedział, cytuję "po tej operacji spokojnie wróci Pan do sportu", zapomniał poinformować o powikłaniach i ryzyku związanym z zabiegiem z przedniego dostępu. Ogólnie starał sie nic nie mówić na temat samego zabiegu. W tej chwili szukam pomocy u innego lekarza, który mi pomoże wrócić do normalnego funkcjonowa. Piszę ten post aby ostrzec inne osoby aby nie dały sie zmanipulować temu lekarzowi który twierdzi że jest najlepszy w Polsce.