Reklama:

Odstawienie depakine chrono (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-10-2007, 14:37:00

Witam biore lek już ponad 2 lata chciał bym na próbe odstawic ten lek jak sie go dawkuje ile biore go dwa razy dzienie 300 rano i 300 wieczorem ile miesiecy z zmiejszoną dawką sie go odstawie czy 1 miesiąć 75 % drugi 50% trzeci 25 % potem od czasu do czasu prosze o odpowiedz nie mam padaczki tylko ten lek działa dla mnie jako stabilizator nastroju czuje sie dobrze a lekarz cały czas muwi czeba jeszcze go brać a ja tak na swoja próbe chce zucić ten lek i zobaczyć jak sie bede czuł mam duzo skutków ubocznych mówie mu a on nic nie robi objawy probremy z pamiecią itp wiec bardzo prosze o jakąś odpowiedz o odstawiniu go
Początkująca
27-10-2007, 18:00:00

Witam! ja tez biore lek na padaczke neurotop 300 mg 2x 300 rano i wieczór.Lek biore o niedawna a nie bardzo sie po nim czujeObecnie jestem przeziebiona i mam goraczke biore tez antybiotyki a goraczka nie schodzic poderzewam ze to od nerotopu.Lekarz twierdzie ze nie a w ulotce pisze ze moze byc ubocznie goraczka,zawroty glowy, i powiekszona wątroba.Wyniki wykazały mi ze mam uszkodzona watrobę od leku.Postanowiłam zmiejszyc dawke o 150 mniej i goraczka powoli schodzi rano biore 300 a wieczorem 150 i lepiej sie czuje. Pozdrawiam
monia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: