Reklama:

Oczopląs, zaburzenia rownowagi (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
06-03-2023, 08:59:57

Witam. Od ponad roku walczę z zaburzeniami równowagi i poczuciem niestabilności. Mój lewy błędnik jest uszkodzony do tego doszedł oczopląs. Biorę leki już prawie 3 miesiące. Lekarze twierdzą że to oczopląs wywołuje zaburzenia równowagi. Nie lekarzy wydałem już sporo kasy i czasu nic konkretnego się nie dowiedziałem. To tak w skrócie. Miał ktoś podobny przypadek? Ktoś może się wypowiedzieć, pomoc, doradzić? Chętnie odpowiem cały przebieg choroby ze szczegółami. Dodam że od kilkunastu lat mam wykryta malformacje żylna na pniu mózgu i pogorszony wzrok. Szukam pomocy bo lekarze nie są w stanie mi pomóc a mnie mój stan zdrowia zaczyna już denerwować i dołować.
11-03-2023, 20:40:39

Mam, podobne objawy.Ja jednak mialem mniej szczescia,gdyz z naczyniaka w pniu mozgu mialem rozlegly wylew w 2002 roku.Mam tez oczoplas,ktorego na szczescie nie widze.Od kilku lat mam jednak spore zaburzenia rownowagi,ktore skutkowaly wieloma upadkami na glowe(laska nie pomaga)i niestety kilkoma zlamaniami.Dzieki Tobie teraz zrozumialem,ze za zaburzenia rownowagi moze ofdpowiadac oczoplas
Rafal / Wbrew pozorom w 2023 r. mam 46 lat

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: