Reklama:

objawy ustąpiły (5)

Forum: Choroba Parkinsona

Początkująca
05-11-2014, 15:53:57

po 4 miesicach przyjmowaniu Madoparu i Amantixu objawy ustąpiły! pozapiramidonowe również. od 2 miesięcy poza 2000 D3 iB1 + suplementy witaminowe nie biorę żadnych leków ! można! + gimnastyka dosyć intensywna/joga i ćwiczenia stawów wg Norbekowa. Chyba najbardziej pomogła wiara w wyjście z choroby, postanowienie bycia zdrową + praca nad sobą wg metody S.Łazariewa. Trudna praca. warto - z różnych względów. Mam 60 lat.
Początkujący
02-12-2014, 13:10:24

Gratulacje, zawsze warto walczyć z chorobą na różne sposoby, to bardzo uciążliwa choroba, więc trudno leczyć.
22-02-2015, 15:51:00

Chętnie nawiążę kontakt. U mnie zdiagnozowano chorobę P dopiero co i jestem na początku zmagań. Ewa
gość
01-06-2015, 07:57:16

Parkinson to choroba autoimmunologiczna (z autoagresji - organizm atakuje siebie. Zrob badania na nietolerancje pokarmowa oraz testy na alergie - odstaw wszystko co zatruwa twoj organizm. A od jutra gotuj rosol na kosciach (nie moga byc z hodowli przemyslowych - wiadomo). Rosol taki zawiera KOLAGEN (lizyne, proline, wapn, fosfor,magnez, potas etc. Aminokwasy wytworzone podczas gotowania naprawiaja tkanke laczna w calym organizmie. Niezbedna jest tez organiczna wit. C. Jesli nie mozesz z jakiegos powodu gotowac (od 12 do nawet 72 godz + lyzka d. octu jablkowego lub sok z cytryny a pod koniec gotowania dodaj wloszczyzne -rosol, moze sluzyc jako baza do wszystkich zup PYCHA) to zadbaj o mikroelementy dr Ratha (on leczy raka ale wszystkie choroby maja ta sama przyczyne - slaba tkanke laczna). Ja wyleczylam RZS a ze jestem starszej daty to postawilam na diete "wiekowych dziadkow" rosolek z kosci i proste jedzenie.
gość
01-06-2015, 12:26:35

Do gornego wpisu jeszcze zapomnialam dodac, ze nalezy wykluczyc i zamienic gluten- zboza (maka kokosowa,maka z konopii, gryczana), mleko (mleko kokosowe) i cukier (ksylitol, stewia, miod) . Podstawa ma byc rosol z kosci (lecznicze wlasciwosci rosolu z kosci - poczytajcie), warzywa, mieso (prawdziwa kura, prawdziwy kurczak, krolik jagniecina, cielecina (hodolawne przemyslowo omijac szerokim lukiem, ryby np. norweski losos z etoxykina - szczegolnie).Nie tylko wygoni parkinsona ale tez miazdzyce, wysokie cisnienie i inne.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: