Twoje obawy są niepotrzebne,bo i tak nic nie zmienisz.Jak masz mieć padaczkę to będziesz ją mieć.Musisz udać się do neurologa i zobaczyć co neurolog ci powie.Podam ci adres do kliniki do Warszawy gdzie mogą ci dać odpowiedź na twoje pytanie.Bylem tam i tam ustalono mi jaki jest to rodzaj padaczki z czym wcześniej wszyscy mieli problem.Z tego co się orientuję to ciężko stwierdzić czy to jest atak padaczkowy czy nie.Sa różne objawy wskazujące na to,że jest to atak padaczkowy.Np.twoje ataki paniki i
omdlenia.Dla nas to jest zwykły atak paniki lub omdlenia a w rzeczywistości to może być atak padaczkowy.Tym bardziej,że masz ataki masz co pół roku.To też jest zastanawiające.Dlatego trzeba wykluczyć to czy te napady paniki i omdlenia czy to są
ataki padaczkowe czy nie.Podejrzewam, że będziesz miała robione
EEG wideo aby wykluczyć te omdlenia i napady paniki.To nie jest nic strasznego.To jest normalne EEG tyle,że będziesz monitorowana aby zobaczyć jaka jest reakcja ciała i pracy mózgu w trakcie tej paniki i tego omdlenia.Spróbuj może akurat znajdziesz przyczynę i odpowiedź na swoje pytanie.Mi w ten sposób ustalono jaki mam rodzaj padaczki.Przyjmuja tam wszystkich z całej Polski.Musisz tylko tam zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć.
Oto adres:
Klinika Neurologii i Epileptologii
Ul.Czerniakowska 231
00-416 Warszawa.
Tel.(22)584-14-00
Wejdź też na stronę kliniki wpisując adres kliniki.Tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące kliniki i to co jest ci potrzebne.Powodzenia.