Reklama:

OBIAWY PRZED PADACZKA (3)

Forum: Padaczka

gość
19-08-2022, 21:20:52

Hej choruję na padaczkę od 8 lat. Od 3 dostaje codziennie silnych ataków paniki w których czuje obiawy mdlenia (jak przed padaczka) ale i tak jej nie dostaje. Ataki mam co pół Roku. Czy ktoś z was ma jakieś sposoby na wykrycie padaczki więcej niż parę sekund przed? Oprócz bólu głowy zawrotów itp chodzi mi o coś jeszcze przed
gość
19-08-2022, 21:22:24

I pytam się tutaj osób które mają padaczkę a nie neurologów którzy nigdy jej nie mieli
gość
18-12-2022, 10:42:17

Twoje obawy są niepotrzebne,bo i tak nic nie zmienisz.Jak masz mieć padaczkę to będziesz ją mieć.Musisz udać się do neurologa i zobaczyć co neurolog ci powie.Podam ci adres do kliniki do Warszawy gdzie mogą ci dać odpowiedź na twoje pytanie.Bylem tam i tam ustalono mi jaki jest to rodzaj padaczki z czym wcześniej wszyscy mieli problem.Z tego co się orientuję to ciężko stwierdzić czy to jest atak padaczkowy czy nie.Sa różne objawy wskazujące na to,że jest to atak padaczkowy.Np.twoje ataki paniki i omdlenia.Dla nas to jest zwykły atak paniki lub omdlenia a w rzeczywistości to może być atak padaczkowy.Tym bardziej,że masz ataki masz co pół roku.To też jest zastanawiające.Dlatego trzeba wykluczyć to czy te napady paniki i omdlenia czy to są ataki padaczkowe czy nie.Podejrzewam, że będziesz miała robione EEG wideo aby wykluczyć te omdlenia i napady paniki.To nie jest nic strasznego.To jest normalne EEG tyle,że będziesz monitorowana aby zobaczyć jaka jest reakcja ciała i pracy mózgu w trakcie tej paniki i tego omdlenia.Spróbuj może akurat znajdziesz przyczynę i odpowiedź na swoje pytanie.Mi w ten sposób ustalono jaki mam rodzaj padaczki.Przyjmuja tam wszystkich z całej Polski.Musisz tylko tam zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć.
Oto adres:
Klinika Neurologii i Epileptologii
Ul.Czerniakowska 231
00-416 Warszawa.
Tel.(22)584-14-00
Wejdź też na stronę kliniki wpisując adres kliniki.Tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące kliniki i to co jest ci potrzebne.Powodzenia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: