Reklama:

Nowy ja 27 (3)

Forum: Padaczka

gość
03-02-2017, 08:20:40

Witam wszystkich szukalem szukalem i znalazlem forum gdzie moge sie podzielic moja choroba z osobami ktore przezywaja to co ja. Mam 27 lat na padaczke choruje 15 lat. Ogolnie zaczelo sie od tego ze w szkole dostalem ataku i tak to sie teraz za mna ciagnie raz jest lepiej raz gorzej ale walcze z tym. Cieszmy sie chwila korzystajmy z zycia wiem ze nie zawsze chcemy nie zawsze dobrze sie czujemy ale walczy z tym to da sie pokonac. Ja pracuje od 18 lat i przez ten czas nikt nie wie o mojej chorobie( pewnie pomyslicie ze to glupota ale...) tak mi lepiej im mniej wiedza dluzej zyja:) ja pracuje za granica mam tu znajomych ktorzy wiedza o mojej chorobie ktorzy sie nie odwrocili odemnie tak jak i dziewczyna ktora wiedziala z jaka choroba walcze.Uzywam z zycia co sie da pracuje, jak jest okazja napije sie piwa, pojdziemy gdzies na dancing:) i na dodatek pracuje na nocki niczym sie nie chwale ale zbiorac to wszystko do kupy to jestem skazany na ataki ale ( odpukac) nic sie nie dzieje wiec chce wam powiedziec nie zalamujmy sie zyjmy chwila trzymajmy sie razem pomagajmy sobie a bedzie wszystko ok.
Milego weekendu wam zycze
gość
05-02-2017, 16:20:30

Masz padaczke ani slowa nie wspominasz o lekach, wyglada ze zadnych nie przyjmujesz .
Piszesz ze"walczysz ", na wojnie walczy sie a chorobe sie leczy.
Takich durnot tutaj nigdy nie bylo , zeby polecac piwo /skoro pijesz to propagujesz/
A ta perelka "nikt nie wie o mojej chorobie, im mniej wiedza dluzej zyja", to jak to rozebrac ? , chyba po piwie pisales . Ty dluzej zyjesz czy oni?
gość
14-02-2017, 16:49:13

Cześć, piszesz, że chorujesz od 15 lat.Napisz jak często masz ataki i jakie leki przyjmujesz. Może choroba już przeszła, jeżeli nie masz ataków

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: