Reklama:

nikt mi nie chce pomoc ! (8)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkująca
18-06-2014, 10:52:24

Witam,mam 23 lata i od 6 lat mam coraz to silniejsze bole glowy... od ponad 2 lat nie radze sobie juz z tym bolem- mam wrazenie ze glowa mi peka,trace przytomnosc w roznych syt i roznych miejscach. Czesto mi przy tym jest nie dobrze ,czasami mam zaburzenia widzenia-co towarzyszy lzawienie. Najgorsze jest w tym wszystkim to ze leki zadne nie pomagaja (nawet na 2 godz), a jak udalam sie do lekarzy (dwoch neurologow) to traktuja mnie jak dziecko- tlumacza ze to nerwy ,albo ze hormony mi "szaleja" ;/ tylko to juz chyba nie ten wiek na szalenstwo hormonow. Nie wiem juz co mam robic ,co mowic lekarzowi, bo oni nawet mi zadnego badania nie zlecili tylko kaza "nosa dotykac" ;/ Plakac mi sie chce na sama mysl ze musze znowu czekac 5 miesiecy na wizyty, po czym jak juz do niej dojdzie wyjde po 3 min z gabinetu z lzami w oczach bez obojetnosc lekarzy do ktorych trafiam.Pomozcie mi, podpowiedzcie cos.
gość
19-06-2014, 19:14:10

Skąd jesteś? Mogę na prv podać ambitnych lekarzy z Krakowa.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
Początkująca
22-06-2014, 14:56:59

z podkarpacia... a nie mozesz na forum napisac ? to chyba zadna tajemnica i zaden problem ? :)
gość
22-06-2014, 20:22:15

Ewa Mańko - Przyjmuje w Zabierzowie
Ryszard Nowak - Rydygier Kraków-Nowa Huta
gość
22-06-2014, 20:24:00

Marta Wietecha - Rydygier Kraków - Nowa Huta
Początkująca
23-06-2014, 06:33:05

Ok dzieki wielkie :)
gość
07-02-2017, 12:44:32

ewa manko neurolog przyjmuje na nfz w krakow w przychodni przyszpit. Przyjmuje wevwrorki i czwartki od 9 do 13 tej tel. Tel. Do rej. 12646 83 79 tel. Do P. Doktor 602882991. Starsza pani lecz wyslucha i doradzi. Polecam . Prosze dac znac gdy pomoze. stajam@op.pl.
gość
07-12-2017, 13:24:50

Każdy neurolog każe Ci nosa dotykać! Ja mam guza w głowie i oprócz dotykania nosa, jestem jeszcze stukana po nogach. Ktoś kto rozpatruje to tymi kategoriami jak Ty, powie że to nienormalni ludzie, ale niestety, tak jesteśmy skonstruowani i podstawowych informacji o naszej chorobie inną drogą nie osiągną. Oglądają język, zęby (zgryz)... Jak Cię wyślą do okulisty zbadać dno oka, też się nie zdziw.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: