Reklama:

Nie wiem, gdzie szukać pomocy. (2)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
05-11-2015, 18:14:32

Dzień dobry wszystkim !
Może ktoś miał coś takiego i będzie umiał mi coś podpowiedzieć. Od ponad roku mam bardzo wrażliwą na dotyk skórę na plecach, od nasady włosów aż po koniec łopatek. Nie boli mnie, nie piecze, nie swędzi, tylko łaskocze. Ani lekarz rodzinna, ani dermatolog nic nie potrafią mi powiedzieć, a ja już dostaję szału. Nie mam alergii, skóra jest czysta, bez zaczerwienień. Spokój mam tylko, jak jestem w łóżku, siedzę mocno oparta i jak mam coś więcej na sobie, wychodząc na ulicę. A tak, to każdy dotyk bluzki doprowadza mnie do szału. Kiedy 9 miesięcy temu okazało się, że mam raka piersi, myślałam, że to może był jakiś zwiastun. Jednak jestem po operacjach, w trakcie leczenia i nic się nie zmieniło. Może ktoś ma pomysł, co to może być i jak się tego pozbyć?
Beata
Początkująca
12-01-2016, 20:29:43

Byłaś intensywnie leczona na nowotwór i nikt w szpitalach nic nie zrobił w zakresie tej nadwrażliwości? Aż wierzyć się nie chce...
http://www.przedszkolembb.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Leki psychotropowe wyładowania depakina
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach. Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?
Forum: Padaczka
gość
Dostępność leków petnidan saft
Witam. Córka przyjmuje lek petnidan saft 50mg/mlbktóry obecnie nie jest dostępny w Niemczech. Przyjmowała zaminnik ethosuximid-neurax 50mg/ml, jednak ok również obecnie jest niedostępny. Czy mają Państwo jakieś sprawdzone apteki gdzie zaopatrzcie się w ten lek?
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
gość
Laser a epi
Cześć, Czy ktoś z Was wykonywał zabieg epilacji laserowej? Moje EEG nie wykazuje zmian w odpowiedzi na prowokację świetlną i nie mam światłoczułości, ale zastanawiam się, czy mimo to taki zabieg jest bezpieczny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy konsultowaliście się wcześniej z neurologiem?
Reklama: