Reklama:

neurotop (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
22-08-2008, 10:43:00

czy ktos bierze ten lek?
jakie ma skutki uboczne?podobno nadmiernie uspokaja?
gość
22-08-2008, 20:47:00

uspokaja jak inne leki psychotropowe
gość
24-08-2008, 15:24:00

to leki na padaczke to tez psychotropy???????
gość
24-08-2008, 15:25:00

to leki na padaczke to tez psychotropy???????
gość
26-08-2008, 19:08:00

no wydaje mi się, że tak.. sama biorę Neurotop ponad 4 miesiące. Nie wiem czy przez moją chorobę ( na razie nie wiedzą co to jes) czy przez te tabletki stałam się strasznie senna. Ale mi się wydaje, że to przez tabletki.. Nic więcej raczej nie zauważyłam.
Madzia
Początkująca
27-08-2008, 09:45:00

Stosuję ten lek już dwa miesiące na neuralgię nerwu trójdzielnego -pomaga. Biorę go obecnie tylko na noc bowiem po nim jestem bardzo senna i mało kontaktowa. Poza tym mam zwolnioną przemianę materii a więc stosuję dietę aby nie przytyć. No cóż i jest też problem z pamięcią . W trakcie rozmowy tracę wątek. Staram sie tym nie denerwować i i nie wpadać w panikę. Zaakceptowałam skutki uboczne .Ważne że ból mija i tak nie cierpię. Pozdrawiam. Dana
Początkująca
11-06-2009, 12:30:00

ja również stosuję NEUROTOP, od tygodnia, 300mg dziennie (pół tabletki rano, pół wieczorem). od jutra zwiększam dawkę do 600mg, czyli diwe tabletki na dobę (oczywiście za przykazzaniem lekarza). Muszę powiedzieć, że obawiam się zwiększenia dawki, gdyż już przy teraźniejszej dawce odczuwam senność i lekkie zawroty głowy (jak po mocniejszym drinku). Wpadłam chyba również w jakiś stan zobojętnienia, jeśli można to tak nazwać, ale nie jestem pewna, czy to wina leku. Zobaczymy, co będzie po zwiększeniu dawki. Pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: