Reklama:

neurotop retard 300 (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-06-2011, 19:56:21

Mam pytanie,czy mozna cos wypic po tym leku a jesli nie to jakie sa skutki uboczne
gość
05-06-2011, 01:43:51

Pytasz jakie beda skutki uboczne jak nie wypijesz?
Mozesz byc smutny , bez inwencji, mozesz przynudzac.
Zawsze jest lepiej napic sie dla kurazu niz nie pic!
Wesoly , po piwku milej widziany jest w towarzystwie, a nie jakis tam smutas, trzeba dotrzymac kroku i trzymac fason.a tak miedzy nami to na co bierzesz ta trutke? po angielsku retard to znaczy opozniony w rozwoju -psychol.Pytaj sie najpierw co ci daja , sprawdzaj, a nie bierz czegos co ci do szczescia nie jest potrzebne.Slownik angielsko-polski haslo retard.
Początkujący
21-09-2011, 15:07:18

te , "miszczu" angielszczyzny. Retard akurat w nazwie tego leku oznacza opoznione uwalnianie skladnikow.
gość
21-09-2011, 15:38:54

Te , Ekwi, obronco uciemiezonych pijaczkow, zabolalo ciebie , ze nazywam go retardem? skoro popiija Leki "pyfkiem" ( hek, hek hyp..hyp) Jakie wobec ciebie jest jego rozumowanie, leki i piwo? ida w parze?
A poza tym on o picie piwka pytal 4 miesiace temu , a ty dajesz odpowiedz dopiero dzisiaj. Tu w kraju anglojezycznym retardem jest nazywany w gwarze codziennej ten - ktory ma spowolnione myslenie, np . odpowiedz na pytanie po 4 m-cach.
Początkujący
21-09-2011, 16:40:48

A niech pije do usrania, jego wola, skoro tak bardzo kocha chorobe. I wiem kto jest nazywany retardem. I co ma do tego to kiedy on pytal o picie piwka? forum to forum, mozna odpisywac na posty sprzed 10 lat nawet.

Nie zabolalo mnie to, ze nazywasz go retardem bo jego postawa calkowicie na to wskazuje. "Zabolalo" mnie to, ze piszesz o leku o ktorym nie masz pojecia, opinie wystawiasz na podstawie czlona nazwy "retard", ktora wlasnie odnosi sie do opoznionego, spowolnionego uwalniania skladnikow.
tyle.
gość
21-09-2011, 17:55:45

Witam

Mysle ze to forum to nie jest miejsce do sporów na wazne co niekiedy pytania,tak wiec prosze przestańcie
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: