Reklama:

neuropatia?? (3)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
05-08-2010, 17:21:08

Mój problem zaczął się gdy stosowałem chloran sodu (nazwa produktu MMS) pani mi go w sklepie zielarskim poleciła na oczyszczenie organizmu.
Wziałem pare kropelek i i zaczeła mi szczęka zaraz po tym drżeć, ścisło mi w gardle tzn. czuje teraz takie ściągniete na szyi, inne objawy oslabienie pracy nóg jak ide, rzadkie i lekkie drżenie ciała, lekkie zaburzenia oddychania, przy rozciąganiu się czuję nerwy np jak rękę biorę do góry to czuję jak mnie nery boli. Byłem juz u kilku nerologów i nic. przepisali wit B, magnez.
Dodam ze to jest srodek utleniający.
Da się wyleczyć z tego?? Wiecie co to jest
ma to juz 4 miesiace
gość
06-08-2010, 18:18:30

Aby dowiedzieć się jakie dokładnie skutki niepożądane może spowodować spożycie chloranu sodu, najlepiej skontaktowac się z Ośrodkiem Ostrych Zatruć.
Wydaje się, że spożycie niewielkiej ilości substancji kilka miesięcy temu nie powinno mieć skutków utrzymujących się przez tak długi okres czasu. Skoro po zbadaniu Pana kilku neurologów zanegowało obecność uszkodzenia układu nerwowego, powinien Pan wykluczyć tę możliwość. Jeśli jednak nie jest Pan przekonany do ich opinii, aby ostatecznie wykluczyć obecność polineuropatii czyli uszkodzenia obwodowego układu nerwowego można wykonać badanie przewodnictwa nerwów obwodowych.
Początkujący
07-08-2010, 15:46:11

Mam jeszcze jedno pytanie czy z tej polineuropati i neuropatii da się całkowici wyleczyć??
Dadam jeszcze ze mam osłobione mięsnie przełyku. Np. jak zrobie 4 przysiady to strasznie mnie mięśnie nóg bolą i długo, nie moge jeść np, świezego cheba z twardą skórką bo jak jem coś twarde to od razu czuje napięcie ból napiętych mięśni.
Dziękuję bardzo za odpowiedź

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: