Reklama:

Neurologia w Puławach (2)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
14-01-2015, 10:53:10

co sądzicie o oddziale neurologii w Puławach? słyszałam bardzo złe opinie o tym oddziale, ale cięzko mi się z nimi zgodzić. Pielęgniarki tyrają jak w kopalni, starają się jak mogą, a co dostają w zamian? ... cios w twarz od pacjenta któremu coś się nie spodobało, dodam, że ten pajcent jest w pełni świadomy i bardzo dobrze wiedział co robi, nie był to odruch chorobowy. Jak Waszym zdaniem powinna taka pielęgniarka zareagować?
Początkująca
22-02-2015, 17:56:50

słyszałam że nie ma tam kolorowo ;/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
Forum: Padaczka
gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
gość
Benzodiazepiny syndromy odstawieniowe
Witam - mam 43 lata -mając 19 lat został przepisany mi clonazepam -miałem padaczkę ,panikę i zaburzenia osobowości po odstawieniu ciężkich narkotykow - do 36 roku życia brałem te leki i przerwałem ich branie od 2018 roku brałem tylko Valium -od lat już nie byłem pod żadną opieką lekarską mój organizm ostatnio zaczął bardzo źle się zachowywać -dostałem ciężkiej depresji i rozregulowania totalnego więc odstawiłem po krótkim tapperingu także Valium w tej chwili jestem totalnie bez leków od 3,5 miesiąca - Pierwszy miesiąc nie spałem i ciężko powiedzieć jakie miałem syndromy odstawieniowe -depresja ,brak snu , nerwica ale to pojawiło się wcześniej przed odstawieniem . W tej chwili czuję że moje ciało zachowuje się jak bym miał 3 lata -czuję pełno sensacji w ciele - nie trzymanie moczu tzn nie całkowite ale wszystkie sensacje i uczucia łącznie z mentalnymi emocjami wydaje się być amplifikowane razy 3 przynajmniej jest to nie do zniesienia -mam nad tym kontrolę ale poprzez tą kontrolę czuję ból - i dyskomfort -mam napady paniki chyba i czuję wiekie przerażenie - to trwa od momentu obudzenia się jakieś 5minut po do momentu zaśnięcia - funkcjonuje , pracuje ale ledwie i zastanawiam się co mógłbym zrobić -jestem pod opieką psychologa raz w tygodniu -to tylko tyle nie mam kompletnie pojęcia co mam zrobić - czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi coś doradzić ?
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
Reklama: