Reklama:

neurolog - opinia (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
02-12-2019, 17:32:41

Dzień dobry. Poszukuję neurologa który wystawi opinię.
Sprawa dotyczy mojego taty po wcześniejszej wizycie na SOR.
Tata zgłaszał silne bóle głowy i omdlenia. Lekarz dał ketanol i wypuścił go do domu.
Tata po kilku dniach zmarł.
Okazało się że miał tętniaka. Nie udzielono mu pomocy tzn. nie zlecono rezonansu. Proszę o pomoc.
Czy to jest normalna procedura. Czy można było zrobić coś więcej ?
Tata miał 55 lat i tętniło w nim życie. Z jego nagłą stratą ciężko się
nam pogodzić.
gość
03-12-2019, 00:01:17

Oczywiście jeśli masz wszystkie papiery to choć tak rządaj prawdy za siedzenie na dupie a nie leczenie.
Taki pacjent natychmiast powinien mieć tk lub MR bo to pierwsze obiawy neurologiczne bóle głowy i omdlenia!
Po cholerę chciał być lekarzem!!!!
To jest nie możliwe co się w szpitalach dzieje
Ja bym nie odpuściła Wałcz choć teraz o tatę.
Wyrazy wspolczucia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
gość
Mama
Moja mama ma zdiagnozowaną chorobę otepienną z ciałami lewiego oraz PSP. Od ok roku drżą jej ręce i sporadycznie, ale bez powodu się przewracała . Neurolodzy mówili, że mama dużo leki zażywa więc jest osłabiona i tak musi być. Nie dałam za wygraną i po roku poszukiwań znalazłam dr Czarneckiego w Warszawie, który 24.04 tego roku zdiagnozował PSP. Przepłakałam 3 dni, jestem na lekach depresyjnych no nie umiem sobie z tym poradzić . Mama mieszka sama, chce jej za naleźć opiekunkę do wsparcia gdy jestem w pracy. Jak będzie? Jak szybko choroba unieruchamia człowieka ? Proszę o informację Mieszka zna
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
Reklama: