Reklama:

neurolog dziecięcy (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
04-06-2008, 09:42:00

Witam, moja córka choruje na epilepsje. Jest pod opieką neurologa w Bydgoszczy. Nie jestem jednak całkowicie przekonana do tego lekarza. W związku z tym szukam dobrego neurologa dziecięcego, który przyjmuje prywatnie w Poznaniu. Szczególnie zależy mi na tym mieście, ponieważ mam gdzie się zatrzymać. Jeżeli ktoś posiada namiary na dobrego lekarza to proszę o pomoc i z góry dziękuję. Honorata
Honda
gość
20-01-2009, 15:17:00

Witam, poszukuję dobrego neurologa dziecięcego w Kaliszu lub okolicach. Potrzebuję pilnej konsultacji. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie, nie ma to dla mnie znaczenia czy przyjmuje na kasę chorych czy prywatnie.
gość
20-01-2009, 23:29:00

.
gość
03-02-2009, 21:37:00

Typowo dla dzieci dr Nadybska no chwalą sobie Sarnę neurologa ogólnego.
gość
03-02-2009, 21:58:00

Pani doktor Nadybska jest jedynym neurologiem dziecięcym w Kaliszu, więc nie ma jej z kim porównywać. Na wizytę do niej czeka się około 2 miesięcy, niestety znam osoby, które nie mają zbyt dobrego zdania na temat jej leczenia i podejścia do pacjenta .Niestety Sarna nie przyjmuje dzieci i to na dodatek z MPD. W szpitalu na Toruńskiej także nie ma neurologa dziecięcego, przyjeżdża tylko na konsultacje i to wtedy jedynie, kiedy zachodzi taka potrzeba, ech... tak duże miasto a neurologów dziecięcych brak....
gość
23-02-2009, 10:54:00

.....a w Poznaniu poza Milecką kto jeszcze jest "sensowny" gdy chodzi o wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię u 20 miesięcznego dziecka????
Początkująca
13-03-2009, 09:28:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
18-07-2014, 06:01:48

Witam
Mój synek ma 2 latka jeszcze nic nie mówi i nie chce sam jeść kilka razy budził się w nocy z płaczem i nie mógł się uspokoić .po chwili mijał płacz teraz już nie ma takiego zdarzenia. Czy to coś poważnego .
gość
15-07-2021, 13:27:01

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-07-2021, 18:15:42

w iesz co lepiej spojrz na date , po 7 latach wpychasz jakies prywatne medipark, reklama juz nie podziala bo ta kobieta znalazla dla dziecka neurologa dzieciecego 7 lat temu . Nie rteklamuj czegos za kilka groszy ktore zarabiasz , tu nie ma miejsca na reklamy .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: