Reklama:

Neurolog- czy badanie stref intymnych jest normalne? (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-05-2013, 09:47:04

Witam Was. Zwracam się do Was o opinię w pewnej sprawie. Byłam wczoraj z wizytą u pewnego pana Dr neurologa w Warszawie. Zgłosiłam się tam, gdyż zdiagnozowano u mnie padaczkę skroniową. Pan Dr ma bardzo dobre opinie wśród pacjentów. Przy okazji rozmowy na temat własciwy- padaczki- padło pytanie o kondycję mojego kręgosłupa. I się zaczęło... Czy neurolog badają czucie ciała, musi także dotykać stref intymnych (pośladków, wzgórka łonowego, warg sromowych.....)....? Bardzo źle się z tym wszystkim czuję... Proszę o waszą opinię....
gość
20-05-2013, 11:10:27

Ponawiam prośbę... Może jest wśród Was ktoś, kto ma podobne doświadczenia bądź słyszał o tym...?
gość
20-05-2013, 14:35:06

pierwsze słyszę...jakiś zbok który korzysta z niewiedzy ludzi...
gość
20-05-2013, 19:32:37

Dzięki za odp... Przeszukałam chyba cały net odnośnie tego tematu. Poza tym pan Dr ma naprawdę bardzo dobre opinie. Martwię się strasznie, bo polecono mi go jako osobę mającą ogromną wiedzę na temat leczenia padaczki, a ja boję się tam wrócić w celu dalszego leczenia.. Nie mogę normalnie zasnąć w nocy, bo ciągle przewijają mi się te obrazy...
Liderka opinii
25-05-2013, 21:30:43

Też pierwszy raz słyszę o takim rodzaju badania. Byłam u trzech różnych neurologów i żaden z nich w opisany przez ciebie sposób nigdy mnie nie badał. Jeśli uważasz, że przekroczył granicę i masz obawy przed kolejną wizytą, zrezygnuj z niej i nie sugeruj się tym, że ktoś go polecił jako dobrego specjalistę. Twoje zdrowie psychiczne jest ważniejsze.
W moim oknie wciąż kwitnie nadzieja...
gość
26-05-2013, 20:51:37

Dziękuję bardzo za odpowiedź. Minęło kilka dni, już się uspokoiłam. Ale do Pana Dr już na pewno nie wrócę. Nigdy nie sądziłam że spotka mnie coś, o czym czytałam tylko w gazetach i internecie..
gość
17-07-2013, 16:34:07

Proszę o kontakt z osobą która to pisała bo mnie też zmacał stary zbok może to ten sam ,zwymiotowałam po wizycie ...stary lekarz z Warszawy
Beata
Wtajemniczony
23-07-2013, 16:45:00

Witam, to chyba było ostre naduzycie ze strony lekarza, prosze go jak najszybciej zmienić, wszędzie zdarzają się zboczeńcy.
gość
02-08-2014, 15:48:03

Gość 2013-05-17 11:47:04
Witam Was. Zwracam się do Was o opinię w pewnej sprawie. Byłam wczoraj z wizytą u pewnego pana Dr neurologa w Warszawie. Zgłosiłam się tam, gdyż zdiagnozowano u mnie padaczkę skroniową. Pan Dr ma bardzo dobre opinie wśród pacjentów. Przy okazji rozmowy na temat własciwy- padaczki- padło pytanie o kondycję mojego kręgosłupa. I się zaczęło... Czy neurolog badają czucie ciała, musi także dotykać stref intymnych (pośladków, wzgórka łonowego, warg sromowych.....)....? Bardzo źle się z tym wszystkim czuję... Proszę o waszą opinię....
gość
02-08-2014, 15:51:51

Witaj ,czy możesz podać gdzie przyjmuje ten lekarz, bo mnie spotkało to samo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: