Reklama:

neuralgia (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-03-2012, 12:18:55

Kochani cierpiący na te straszną,koszmarną chorobe Uwiezcie mi mozna nie cierpiec Wlasnie jestem swiezo po operacji odbarczenia nerwu trojdzielnego/dzis 12dni/Pan Prof. Z. Mariak w Białymstoku wraz z asysta przywrócili mi radosc zycia Przebywalam na oddziale 11 dni Wszyscy chozy traktowani sa bardzo cieplo Panuje mila serdeczna atmosfera Jest wspaniala opieka medyczna Czysciutko,cieplutko i bardzo serdecznie z wielkim poswieceniem i wielka pasja wykonuja swoja prace a Pan Prof to Geniusz Neurochirurgiczny i Wielki Czlowiek Bardzo polecam Kochani nie cierpcie !Szkoda czasu i zycia bo mozna inaczej!RUSZAJCIE SZTURMEM NA BIAŁYSTOK a jestem pewna ze nikt nie zostanie odrzucony bez pomocy Zycze powodzenia
gość
21-03-2012, 12:25:01

To ja bylam operowana w Białymstoku Jesli ktos potrzebuje wiedziec wiecej oto moj adres e-meil :halusia345

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: