Reklama:

neuralgia (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-09-2011, 21:50:06

Jestem tu nowa,ale stara w cierpieniu na neuralgie.aleczę się od 8 lat i nic.Dziś mialam krotki,bo4godzinny napad.Najdłuższy trwał 12godz i po nim ,przez 4doby ,nie byłam w stanie sama funkcjonować.Mieszkam w W wie,więc mam dostępność do wielu specjalistów,ale niestety od nich skutecznej pomocy nie dostałam.Przeszłam przez leki p.bolowe,psychotropy.opiaty,morfinę,aku i presopunkture,bioenergoterapie polskie i skośnookie ,hpmeopatie.Teraz mam namiar na chińskie bańki.Jak pomogą to napiszę.Może ktoś zna w mojej okolicy kogoś kto mu pomógł w przetrwaniu lub przerwaniu napadu,bo ja coraz częściej nie daję już rady.Dzięki
gość
29-09-2011, 14:14:32

Wspolczuje z calego serca, tyle juz wycierpialas ze taki dlugi staz bolowy jest nie do wyobrazenia w srednio bolacej mojej glowie . A co radza chorzy po " fachu" jakie ich doswiadczenia. Czasem radza przeciecie nerwu, czy Tobie neurochirurg proponowal takie naciecie?
Duzo przeszlas farmakologia zdecydowanie nie pomaga Tobie , akupunktura, i inne podobne terapie tez nie.Jesli nastawisz sie pozytywnie na to , ze dany zabieg pomoze Tobie zniweluje cierpienia to uzyskasz pozytywny rezultat. Samej sobie mozesz tez pomoc. Banki to przezytek , babki stawialy banki i pijawki na przeziebienie..Zapytaj ktoregos ze swoich neurochirurgow co mysli o chirurgicznym nacieciu nerwu.
pozdrawiam , zycze dni bez bolu. Vega
gość
29-09-2011, 21:30:56

Współczucia poprostu współczuje tego bólu choc nie wiem w jakim stopniu jest ten ból.A co najgorsze ze nic nei pomaga a medycyna jest tak wysoko
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/ywny14dp4yxug7g1.png[/img][/url]
gość
29-09-2011, 22:52:36

Nie poddawaj się- walcz z chorobą. Nie daj się jej. Najgorsza jest taka niemoc i zobaczenie w sobie,że jest się inną osobą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: