Reklama:

NEURALGIA NERWU TROJDZIELNEGO (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-03-2011, 21:28:54

WITAM PONOWNIE - wracajac do ostatniego wpisu z dn. 4.03.2011r. piszesz ze cierpisz od stycznia ,oczywiscie wszyscy tu piszacy wiedza co znaczy neuralgia i znaja doskonale ten okropny bol. Pomysl tylko ja juz cierpie chyba z 16 lat mialam niezliczona ilosc operacji na ktore sie zgadzalam aby choc troche zmniejszyc cierpienie . Mialam zalozone 2 stymulatory bolu ,jeden z nich jest juz usuniety ,natomiast 2 mam tylko nie wiem po co skoro nie jest wlaczony bo nie daje zadnego efektu . Po ostatniej rozmowie z PANEM DOKTOREM ( pisze z duzej litery bo bardzo duzo dla mnie zrobil) prawdopodobnie bede miala wszczepiany z kolei 3 stymulator ,ale inaczej maja byc rozmieszczone elektrody zgadzam sie na wszystko bo byc moze w koncu sie uda . Wracajac do konfliktu naczyniowo- nerwowego znam kilka osob ktore mialy robiony zabieg bol przerwalo im na dluzszy czas ,ale niestety pozniej wrocil . Zrobisz jak uwazasz tylko pamietaj nie przecinaj nerwow tak jak ja to zrobilam dawno temu i cierpie do dzisiaj ,a odwrotu juz niestety nie ma .POZDRAWIAM MICA
gość
13-09-2011, 15:19:19

a ja mam neuralgię od marca 2011 roku i moja pani neurolog stwierdziła, że do końca życia tak będę cierpieć ,bo bóle były straszne i co jakiś czas oprócz nocy.To był koszmar,nigdzie iść,nigdzie jechać bo nie wiadomo kiedy mnie złapie.No i za radą jednego człowieka /nie lekarz oczywiście/ wzięłam lek który jemu pomógł na tą dolegliwość i już jestem bez bólu,mogę cieszyć się jak dawniej ,jeśli jest ktoś zainteresowany jaki lek mi pomógł proszę pisać na adres alka29@gazeta.pl
gość
26-10-2011, 07:11:14

^^ k....!? co za ludzie..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: