Reklama:

neuralgia nerwu trojdzielnego (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-11-2010, 14:14:17

od 6 lat szukałam pomocy w leczeniu neuralgii nerwu trójdzielnego po usunięciu zęba.Przeszłam wszystkie dostępne w medycynie formy leczenia - od wit B12,do 10 blokad dzień po dniu,i różnych tabletek-bez skutku.Przypadkiem otrzymałam kontakt do terapeuty i po 5 zabiegach nie odczuwam żadnego bólu,nie biorę już ani jednej tabletki.Wszystkim cierpiącym polecam kontakt do Pana mgr Macieja Malinowskiego-terapeuty o cudownych umiejętnościach-strona www.dotyk zdrowia - tam znajdziecie adres i nr telefonu.Barbara
gość
25-11-2010, 23:09:46

Witam, mój przypadek jest trochę odmienny, gdyż nie jest to ból tak silny jak u Was ale uciążliwy dla mnie bo trwa już ponad rok, byłam u 3 neurologów, i w sumie jeden mi wskazał na neuralgię. kazał przyjmować Mg i B6 ale poprawy nie było. Później brałam amizepin 2 razy dziennie, po dwóch tyg odstawiono mi bo źle się czułam.i też bez zmian. a dwóch lekarzy nie potrafiło się określić czy to problemy zębopochodne bo zaczęlo się od leczenia właśnie dolnej siódemki. Dentyści twierdzą że zab ten po leczeniu kanałowym jest ok. Sąsiednich zębów (szóstki i ósemki ) już nie mam, więc to nie od nich te kłucia w kącie żuchwy.. ból nie ma związku z jedzeniem, nie reaguje na zimno ciepło, pojawia się samoistnie. Bardzo proszę o pomoc, bo już nie wiem gdzie mam się zwrócić o pomoc...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: