Reklama:

Nerwobóle zapalenia nerwów-jakie badania? (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-08-2007, 15:05:00

Witam, jakie należy zrobić badania by dowieść że ma się nerwobóle i zapalenia nerwów? Od kilku lat odczuwam silne bóle w okolicach serca a ostatnio między żebrami. Miałem robione badania ekg i echo serca ale wykazały tylko niedomykalności zastawek i pobudzenia nadkomorowe. Lekarz rodzinny powiedział, że albo sie to ma albo nie. Jakie badania mogą udowodnić że to co mi jest to nerwobóle i zapalenie nerwów? Bardzo prosze o pomoc.
gość
04-09-2007, 14:54:00

Witaj!Żeby stwierdzić,że mam neuralgię,musiałam zrobić wszystkie możliwe badania,od badania krwi przez usg(różnych organów),ekg,gastroskopię po rezonans magnetyczny.Mój organizm udaje różne choroby,nie wspominając już o klasycznych objawach neuralgii np.nerwu trójdzielnego i nerwów międzyżebrowych.To koszmar.Od dawna leczę się tegretolem.Kiedy przestaję go brać,choroba wraca ze zdwojoną siłą.Spróbuj znaleźć lekarza,komunikatywnego,takiego,który wyśle Cię na wszystkie możliwe badania,bo dopiero robiąc je można konkretnie stwierdzić co tak naprawdę Ci dolega.Odwagi!!Trzymaj się.Pozdrawiam.Mag.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: