Reklama:

nerw twarzowy (3)

Forum: Neurologia po godzinach

gość
04-01-2022, 10:21:34

Witam, na anatomii zostałam spytana o to gdzie dokładnie w nakrywce krzyżują się włókna ruchowe nerwu twarzowego, szukałam już wszędzie i nigdzie nie znalazłam informacji, z góry dziękuje za odpowiedź
Początkująca
10-06-2022, 14:00:19

Spróbuj też zapytać lekarza może, albo dentyste, powinien powiedzieć.
Początkująca
17-06-2022, 14:27:26

Ja jeszcze dodam, że po zabiegu usunięcia ósemki bałam się, że będę mieć neuralgie nerwu trojdzielnego

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
Forum: Padaczka
gość
Udar mózgu
Hejka ostatnimi czasy się zastanawiam nad tym jak to jest i czym jest spowodowane to że osoba tydzień po udarze cały czas śpi i tylko raz się ocknęła czy to jest normalne ? ://
gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
Reklama: