Reklama:

Naplet problem (8)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-04-2007, 13:31:00

Mam problem gdyż moj naplet przy zwodzie sie nie zsuwa tzn, zsuwa sie tylko w 1/4 a reszta jest zakryta, czy to jest szkoldiwe? / Czy to jest normalne? Jesli nie to jak to zapobiedz (mam 16,5 roku)
gość
18-04-2007, 13:50:00

http://www.stulejka.com/ wejdź tutaj, zapoznaj się z materiałem na tej stronie i porównaj to wszystko ze swoim przypadkiem.
gość
18-04-2007, 14:09:00

No to tak, moge ssunac napletek pod rzaladz ale on sam pozniej wraca, nie sciska nie boli ale jak go naciagne no to zatrzymuje sie, i wraca,
Przy zwodzie jest to samo,

w zdjeciach nie ma podobnego przypadku do mojego
gość
18-04-2007, 17:55:00

Tu jest forum NEUROLOGICZNE - ( choroby głowy itp... )
gość
18-04-2007, 21:03:00

Ja chłopaka rozumiem, mógł nie wiedzieć, do kogo zwrócić się z takim problemem.

Słuchaj, rzetelną odpowiedź na to pytanie da Ci przede wszystkim lekarz. Zwróć się do urologa, wtedy nie będziesz polegał na (nieraz wątpliwie kompetentnych opiniach internautów), a na absolutnie pewnym orzeczeniu lekarza. I Ty również poczujesz się lepiej.

To żaden wstyd, normalna sprawa. Mnóstwo młodych ludzi ma wątpliwości co do budowy i zachowań swojego ciała.

Nie masz jakiegoś zaufanego, dorosłego meżczyzny (nie wiem - tata, wujek), z którym mógłbyś o tym pogadać? Albo chociażby wstępnie zapytać kolegów, czy mają podobnie. Ja jestem kobietą - nie potrafię Ci pomóc.

Ale Panów proszę o uprzejme pokierowanie naszego młodszego kolegi.
gość
18-12-2007, 10:08:00

stulejka.com to jakaś strona prowadzona przez urologów którzy chcą sobie nabić kasę, nie dostaniesz tam wszystkich informacji jak można się pozbyć stulejki.
gość
18-12-2007, 10:09:00

stulejka.com to jakaś strona prowadzona przez urologów którzy chcą sobie nabić kasę, nie dostaniesz tam wszystkich informacji jak można się pozbyć stulejki.
gość
20-12-2007, 09:22:00

prawdopodobnie masz za krótkie wędzidełko... ja jestem po zabiegu przedłużania... trochę nieprzyjemne ale da się przeżyć ale jeśli nie przeszkadza ci to w czasie stosunku ( mi sie rozerwało było mnóstwo krwi...) to nie jest to nic szkodliwego...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: