Reklama:

Nagła utrata pamięci! (4)

Forum: Pamięć i koncentracja

gość
24-01-2018, 17:07:50

Witam , mój ojciec ma 65 lat . Jakieś 6 lat temu zdiagnozowano u niego nowotwór złośliwy , oraz leczy się na prostatę. W ostatnich miesiącach miewał stany utraty pamięci, ale po jakimś czasie
wszystko wracało do normy. Niestety od paru tygodni kompletnie nic nie pamięta, nie poznaje członków rodziny ,nie wie gdzie się znajduje, w nocy się budzi u szuka swojego domu.
Byliśmy z wizytą u neurologa i lekarz stwierdził że ma padaczkę alkoholową (ojciec dużo pił , ale od jakichś 7 lat już nie pije). Pytanie czy to może być przyczyna padaczki alkoholowej, gdzie nie występują takie obiawy jak drgawki czy omdlenia , czy też może to być jakiś przerzut nowotworu do mózgu?
Początkująca
10-10-2018, 13:01:18

Witam,a może spróbować takiej kuracji gdzie używa się samych naturalnych rzeczy zamiast szkodliwych leków .Każda choroba jest inna a z reguły dostajemy jedną odpowiedz..leki,leki,leki..Tak,jest to fakt ze w niektórych przypadkach pomagaja,ale nikt nie mówi na co szkodzą. A może warto spróbować takiej kuracji,napewno efekty nie będą widoczne na drugi dzień bo cudów nie ma,ale ja z doświadczenia wiem że warto próbować wszystkiego. Rozmawiałam z pacjentką która chorowała na nowotwór piersi...rzekomo złośliwy, nie poddała się i jest z nami do dziś.Lekarze dawali jej max 3 tyg...minęło już 3,5 roku...można?można. Polecam Akademię Medycyny Regeneracyjnej w Świebodzicach,pozdrawiam.
Początkujący
28-05-2019, 08:37:25

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-05-2019, 09:21:04

Tak poważnie to zróbcie rezonans być może są przezuty do mózgu to jest 1co nasuwa się po utracie pamięci tym bardziej ze rak prostaty lubi robić przezuty,im szybciej zabierzecie go na rezonans tym szybciej wdraża leczenie.Jest to przykre i przykro mi to pisać bo sama mam męża chorego ale fakt jest taki ze najprawdopodobnie jest to przezut do mózgu.Odezwi się po rezonansie
Całuje i jestem z wami

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: