Reklama:

NACZYNIAK RDZENIA KRĘGOWEGO (8)

Forum: Udary i tętniaki

Początkująca
11-08-2011, 18:29:29

Mój syn od dziesięciu lat ma zdiagnozowanego naczyniaka rdzenia kręgowego czy jest jeszcze ktos z taka chorobą
gość
12-08-2011, 12:53:58

Ja mam naczyniak żylno-tętniczy płatu skroniowo-ciemnieniowego. Leczę się w Poznaniu w klinice na Przybyszewskiego. Konsultacji można zasięgnąć u Pana prof. Juszkata. Jeśli chcesz wiedzieć więcej na ten temat możesz do mnie napisać na magsw@onet.pl
Początkująca
15-08-2011, 14:02:06

Moja córka ma naczyniaka rdzenia kręgowego zdiagnozowano go trzy lata temu,córka ma 15 lat
Początkująca
16-08-2011, 18:37:27

Witaj!!! Możesz mi napisac coś więcej na temat stanu Twojej córki.Gdzie się leczycie w jaki sposób i kto i po jakich objawach postawił wam diagnoze
Początkująca
17-08-2011, 07:48:44

Stan córki jest idealny nie ma żadnych objawów a zdiagnozowano to przypadkiem podczas rezonansu gdyż córka miała kłopoty z kręgosłupem...Także na obecną chwilę nie leczymy się ponieważ lekarze z Warszawy ze szpitala na Niekłanskiej stwierdzili że skoro stan córki jest idealny to nie ma potrzeby nic robić a można żyć z tym nawet 50 lat i nie będzie żadnych objawów takie jest ich zdanie na ten ten temat...
Napisz mi jak u Was wygląda to wszystko ile syn ma lat,czy ma jakieś objawy ,czy coś się dzieje z tym naczyniakiem itp
gość
17-08-2011, 15:32:19

Może podam CI swoje GG i tam pogadamy bo u nas wygląda to zupełnie inaczej.Mój nr GG 287327 jestem praktycznie w każdy wieczór dzis tez tam będę
gość
23-11-2011, 22:42:04

Mam 31 lat. 18 lat temu zostałem poddany operacji naczynniaka rdzenia kręgowego od C 4 do L 1.
Od 20 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Porażenie spastyczne kończyn dolnych.
Każdy lekarz mówi, że będzie dobrze, ale nie jest, nie ma żadnej poprawy. Z NFZ- tu dostaje na 3 tygodnie leczenia w oddziale rehabilitacji, to nic nie daje.Tylko sponsor i wyjazd na 6 miesięcy na rehabilitację jest szansą aby coś mi pomogło.
Także jeśli ktoś może mi pomóc w sfinansowaniu leczenia to będę bardzo wdzięczny:)
Nie zastanawiajcie się jeśli u kogoś z Was, lub rodziny wykryto naczynniaka rdzenia kregowego.
Trzeba go jak najszybciej operować.
Polecam Prof. Który mnie operował.
W razie potrzeby dam namiary. Pozdrawiam.
gość
11-12-2014, 12:00:12

Gość 2011-11-23 23:42:04
Mam 31 lat. 18 lat temu zostałem poddany operacji naczynniaka rdzenia kręgowego od C 4 do L 1.
Od 20 lat poruszam się na wózku inwalidzkim. Porażenie spastyczne kończyn dolnych.
Każdy lekarz mówi, że będzie dobrze, ale nie jest, nie ma żadnej poprawy. Z NFZ- tu dostaje na 3 tygodnie leczenia w oddziale rehabilitacji, to nic nie daje.Tylko sponsor i wyjazd na 6 miesięcy na rehabilitację jest szansą aby coś mi pomogło.
Także jeśli ktoś może mi pomóc w sfinansowaniu leczenia to będę bardzo wdzięczny:)
Nie zastanawiajcie się jeśli u kogoś z Was, lub rodziny wykryto naczynniaka rdzenia kregowego.
Trzeba go jak najszybciej operować.
Polecam Prof. Który mnie operował.
W razie potrzeby dam namiary. Pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Grasica przetrwala
Dzien dobry czy to forum jest jeszcze aktywne. Szukam porady ,chcialam porozmawiac
gość
Proszę o wasze opinie
Witam czy jeżeli mam polineuropatie obwodowa mogę pracować na hucie gdzie z metali ciężkich jest właśnie ołów
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
Reklama: