Reklama:

mrowienie prawej strony głowy (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
16-01-2008, 14:32:00

Witam ! Od miesiąca mam dziwny ucisk z prawej strony z tyłu głowy. Był to pulsujący ból , za chwile przeradzało się to w nagłe uczucia gorąca na zmianę z zimnym.
Teraz czuję cały czas ciężkość z tyłu głowy, że chętnie podtrzymywałabym głowę. Miałam też ataki pieczenia w okolicy mostka z drętwieniem lewej strony ciała.
Zaliczyłam poradnie kardiologiczną i wyszło, że mam straszny niedobór potasu i magnezu, neurolog badał mnie 2 X i stwierdził, ze nie mam co panikowac. Neurologicznie jest ok, że to mogą byc nerwobóle... ale ja umieram ze strachu, bo ledwo ruszam głową mam wrażenie jakby była najcięższą częścią mojego ciała.
Pracuje przy biurku i mam zmiany zwyrodnieniowe w odcinku szyjnym...czy to może być od kręgosłupa!!! Pomocy! Mam małe dzieci i muszę być dla nich sprawna
gość
22-03-2008, 21:01:00

Witam
Mam takie same objawy. Napisz mi proszę czy masz już diagnoze jaka jest przyczyna tego bólu. Jeśli możesz napisz do mnie na kikip3@interia.pl
gość
27-04-2008, 11:48:00

A dlaczego nie na forum ??
gość
28-04-2008, 19:55:00

przy drastycznym niedoborze potasu może dojsć do zatrzymania akcji serca!!!!!!!!!!
natomiast niedobór magnezu powoduje wrarzenie wystepowania objawów neurologicznych

kup potas i magnez z wit B6
gość
02-07-2008, 17:19:00

Witam, mam identyczne objawy - normalnie żyć się odechciewa... podzieli się ktoś z Was poradą, którą dostał od lekarza? Moi zbagatelizowali problem i zapisali leki na uspokojenie - poprawy brak...
gość
30-11-2009, 13:34:08

Ja mam ból z tyłu głowy już od jakiegoś czasu (mniej więcej od miesiąca). Jeszcze nie byłam u lekarza, bo mi się wydawało, że może gdzieś się uderzyłam, albo to zwykły ból głowy. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że ten ból w ogóle nie ustępuje. Jutro idę do lekarza, napiszę co mi powiedział. A magnes z potasem sobie kupię i będę brała. Zobaczymy co będzie.
gość
22-11-2023, 16:48:48

Witam od jakichś dwóch tygodni odczuwam mrowienie twarzy i głowy . Czy ktoś z was ma podobnie , czy jest się czym martwić ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: