Reklama:

mrowienia miednicy kosci ogonowej piekacy bol przez rdzen do okol serca pom (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
30-09-2006, 08:40:00

Moze ktos ma takie objawy jak ja, od dwoch lat cierpie poczatkowo napady przychodzily noca teraz jest prawie caly czas bol. Zaczyna sie mrowieniem w okolicy miednicy z naciskiem na cewke moczowa pozniej przechodzi w mrowienie kolo kosci ogonowej a nastepnie rdzeniem kregowym przewodzi w okolice serca i cala lewa strona ciala piecze ostatnio nawet doszlo mrowienie lewej stopy. Mieszkam od ponad roku w niemczech tutejszy neurolog stwierdzil nerwice wegetatywna i zarzywalam ponad pol roku opipramol lek psychotropowy ale zadnego rezultatu nie przyniosl wiec przerwalam , jakis czas dobrze sie czulam na lexotanie lecz to juz minelo bo bole sa nadal czuje sie tylko dobrze jak spie bo wtedy nic nie odczowam chyba ze wczesniej przed zasnieciem dlugo wymeczy mnie ten atak. Ostatnio doszly tez bole z lewa strona czola przy lekkim dotyku jest bolesne lekarz stwierdzil Neuralgie, sama tez w internecie pod chorobami unerwienia wyczytalam o takim schorzeniu jak bole neuropatyczne i praktycznie prawie wszystkie objawy ktore ja mam zgadzaja sie z tym schorzeniem. Mam pytanie czy na tym forum mozna zadac pytanie lekarzowi neurologowi jezeli tak to prosze o kontakt. Pozdrawiam wszystkich cierpiacych ktorzy nie maja juz tak jak ja sily na pogodne rzycie gdyz to co dzieje sie ze mna jest okropne nigdy wczesniej nie myslalam ze mozna kazdego dnia cierpiec i cierpiec.Prosze o pomoc.
[addsig]
Barbara Skorupa
gość
02-12-2008, 19:27:00

czy wczesniej przechodzilas jakies infekcje?
gość
23-06-2009, 16:29:00

Cześć mąż ma podobne objawy od miesiąca, nie wiem jak mogę mu pomóc. Daj znać czy coś się zmieniło w twoim przypadku. Pozdrawiam Magda

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: