Reklama:

moje nasienie (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
25-08-2006, 12:06:00

Witam.Od niedawna zauwazylem w swoim nasieniu grudki.Wyglada to jakby plywaly w nim kuleczki zelowe.Sperma nie jest biala tylko bardziej przezroczysto zolta.Co to moze byc.Od niedawna z zona staramy sie o dziecko i jakos nam nie wychodzi.Czy to moze byc powodem mego nasienia???W tej chwili szukam porady bo nie wiem co robic.Wiem powinienem pojsc z tym do lekarza ale w tej chwili nie moge bo jestem za granica.Prosze uspokujcie mnie i powiedzcie czy moge byc bezplodny????Z gory dziekuje
[addsig]
Maciej
Początkujący
25-10-2006, 14:22:00

nie przejmuj się, ja mam tak samo pozdrawiam
gość
28-10-2006, 13:57:00

Radze Tobie sie udac jak naj szybciej do gin.
gość
29-10-2006, 21:38:00

oj tam bzdura z tym (udaj sie do ginekologa) to jest norlmane, konsystencja spermy w zaleznosci o tego co sie np je lub pije jest rozna.Nie ma sie czym przejmowac.
gość
02-11-2006, 17:32:00

Meczy mnie ten sam problem, nasienie nie jest jednolite. Żołtawe grudki w nasieniu pojawily mi sie z rok temu... Na swieta jade po polski i mam zamiar porobic badania. Moze jakis specjalista sie wypowie na temat naszego problemu....
gość
28-01-2007, 21:23:00

Czy sa to problemy na forum neurologiczne? A na powaznie, proponuje udac sie z tym do androloga. Moze okaze sie tylko "problemem" niewlasciwej diety (jak ktos wyzej zauwazyl), ale lepiej dmuchac na zimne. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: