Witam jestem juz 5 miesięcy po operacji klipsowania tętniaka
Gość 2017-08-09 20:56:37
Witam jestem juz 5 miesięcy po operacji klipsowania tętniaka[tętniak niemy,w styczniu zrobione badanie angio tk z powodu bólu głowy i szumu w uszach,w wyniku obecny tetniak prawej srodkowej tętnicy mózgu o wielkości 2,3 milimetra,wizyta u neurologa i skierowanie do neurochirurga ,tylko jeden szpital i jeden lekarz wchodził w grę,Sosnowiec szpital św Barbary,w marcu zrobione badanie DESA wyszło ze tetniak jest wiekszy wiec decyzja zapadła operacja.(moja mama i jej brat zmarli po pęknięciu tetniaków)Operacja 20 kwietnia po operacji ból głowy straszny ale minoł w 2 dobie,w szpiatu byłam 6 dni ,po wyjsciu słaba i głowa bolała prawie co dzień kłucie w polu operacyjnym kręcenie sie w głowi oczy czasem nie nadąrzają za głowa ale podobno to minie.Ciesze sie nowym życiem,kożystam w miare możliwości.Powiem tak moi kochani dziękuje lekarzowi który operował mnie jego długie lata leczenia ludzi szkolenia dały mi nowe życie i denerwuje mnie jak ktoś mówi że dzieki bogu to nie bóg go operował tylko człowiek który długie lata musiał dochodzic do tego co potrafi.Podczas operacj okazało sie że obok tego duzego tetniaka jest drugi mały którego lekarz tez od razu zaklipsował.Dziekuje panu doktorowi.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.