Reklama:

Methocarbamol + egzysta na napięcie i bol pleców (3)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
05-01-2022, 22:46:04

Dzień dobry, biore methocarbamol i rantudil *** na ból pleców i napięcie mięśni przy kregoslupie , methocarbamol od października w zmniejszajacych dawkach od 3x2 do 0-0-1, 21.12 bylem u fizjoterapeuty ktory mnie pomasowal i robil takie uciski, i nie wiem czy po tym ale te napiecie mam coraz większe, dzis bylem u ortopedy (chirurga kregoslupa) i zastanawial sie nad odlozeniem metokarbamolu i zastapieniem mydocalm *** ale ostatecznie zostawil ten metokarbamol i dolozyl egzyste, czy to ok? Czy lepiej zamienic na mydocalm ***( mam go tez w domu), moze ten methocarbamol mi po prostu nie pomaga?
gość
14-02-2022, 02:58:57

Witam, tez się nad tym zastanawiam, zawsze brałam mydocalm *** 150, i pomagał na napięcie pleców a tym razem lekarz przepisał mi methocarbamol 500 i nic nie działa boli jak bolało. Chyba wrócę do medycalm.
gość
14-02-2022, 17:56:06

Kochani leki próbujcie w czopkach nie w tabletkach!
Nie używajcie tabletek tak silnych
Polecam na ból pleców difene
Diclofenac GSK (diklofenak) - czopki doodbytnicze. Dajcie znać czy pomogły. Mi po 30 minutach jak ręka idjol.
Po tych tabletkach róbcie badania krwi w kierunku nerek.
I proszę o rezultatach napisać jak czopki pomagają.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Nietypowe zaburzenia
Witam, na jaką chorobę mogą wskazywać poniższe zaburzenia : - nagłe pojawienie sie podwójnego widzenia w dali gdy patrzy się dwoma oczami - w badaniu okulistycznym skurcz akomodacji, po kilku dniach przy kolejnym badaniu stwierdzono lekkie porażenie nerwu wzrokowego - rezonans głowy + angio czysto - tk z kontrastem czysto - wada wzroku stwierdzona w badaniu dna oka z zakropieniem +1.25 Na co wskazują powyzsze objawy?
Reklama: