Reklama:

masaz a dyskopatia (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-01-2021, 21:44:20

Czy jest mozliwe, ze po masażu szyji z dyskopatia moze nastapic ucisk na rdzen kregowy? Mialam problemy z chodzeniem po takim masazu. Zastanawiam sie, czy niedowlady w konczy ach dolnych moglby sie zrobic od tego. Pozdrawiam
gość
17-11-2021, 17:47:19

Ja osobiście sobie sam narozrabialem masazami kregosupa szyjnego powstała pszepuchlina straszne bule glowy i skończyło się miesiąc temu operacja zobaczymy co będzie dalej tak że odradzam masarz z schorzeniem kregosupa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: