Reklama:

MAM TORBIELE SPLOTÓW NACZYNIASTYCH (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
19-06-2009, 08:56:00

Witam nazywam się Adam i ostatnio z rezonansu wyszło mi że mam torbiele splotów naczyniastych komór bocznych. Są to coprawda niewielkie bo do 1,5 cm ale mam straszne bóle głowy i mam takie wrażenie jakby mi uderzało ciśnienie do mózgu. Nie mogę zmieniać często pozycji z siedzącej na stojącą, gdyż mnie strasznie zamracza i mam takie wrażenie jakbym miał zemdleć, to jest straszne uczucie, nie mogę się nawet schylić. Czy torbiele splotów naczyniastych są groźne? Proszę bardzo o odpowiedź, z góry dziękuje!
gość
05-10-2010, 20:40:30

xenna 2009-06-19 10:56:00 Witam nazywam się Adam i ostatnio z rezonansu wyszło mi że mam torbiele splotów naczyniastych komór bocznych. Są to coprawda niewielkie bo do 1,5 cm ale mam straszne bóle głowy i mam takie wrażenie jakby mi uderzało ciśnienie do mózgu. Nie mogę zmieniać często pozycji z siedzącej na stojącą, gdyż mnie strasznie zamracza i mam takie wrażenie jakbym miał zemdleć, to jest straszne uczucie, nie mogę się nawet schylić. Czy torbiele splotów naczyniastych są groźne? Proszę bardzo o odpowiedź, z góry dziękuje!
gość
23-08-2017, 18:35:45

fiolka
Ja od stycznia tego roku borykam sie z zawrotami głowy,omdleniami i wymiotami czasami zarzuca mnie jak ide.Na początku było to raz w miesiącu ja to nazywam tompnięciem-trzymało dwa trzy dni i wszystko wracało do normy.W tej chwili uderzenia sa słabsze ale potrafia trwac nawet tydzien po czy okropnie bola mnie oczy ,boli i drętwieje dosłownie mózg.W maju w rezonansie wyszły mi skupiska torbieli splotów naczyniówkowych do 1 cm.Prosze może ktoś mi powie jak z tym zyć bo neurochirurg kazał mi się do tego przyzwyczaić.
gość
01-04-2019, 17:40:09

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-04-2019, 21:43:03

Raczej tak uważaj na siebie i jak najszybciej z objawami do neurologa!
Raczej operacja bedzie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: