Reklama:

mam problem (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-01-2008, 13:00:00

Witam! Mam 25 lat i od dluzszego czasu problemy zdrowotne- mianowicie straszliwy bol głowy, z ktorym nie moge sobie poradzic - przy tym bólu zawsze pojawia sie dretwienie, mrowienie koncowki jezyka, oraz palcow u rak- czuje straszliwy ucisk w głowie - czasami dochodza do tego zaburzenie widzenia, czytania i mowy- to chyba dosc dziwne jak na mloda osobe .
Neurolog stwierdzil rok temu niedokrwienie mozgu - i przepisal leki przeciwbolowe -tramal i cos na migrene- lek na migrene zupelni nie pomogl. Lekarze na pogotowiu nic nie stwierdzili czuje sie dziwnie bo idac da lekarza on nie potrafi stwierdzic co mi jest a podczas ataku czuje sie tak zle, ze az same lzy cisna mi sie do oczu - dodam jeszcze, ze najczesciej ataki pojawiaja sie gdy swieci slonce. Z gory dziekuje za odpowiedz.
gość
16-09-2009, 10:01:00

Może jakiś rodzaj padaczki a jest i mnogość,także jest sporo dziwnych objawów migreny do tego stwierdzasz że objawy występują jak świeci słońce te dwie choroby maja to wspólnego ze sobą że właśnie chorzy reagują na silne światło ale to tylko moje zdanie neurolog powinien cię zbadac więc nie bierz do serca tych słów.
gość
16-09-2009, 10:02:00

Może jakiś rodzaj padaczki a jest i mnogość,także jest sporo dziwnych objawów migreny do tego stwierdzasz że objawy występują jak świeci słońce te dwie choroby maja to wspólnego ze sobą że właśnie chorzy reagują na silne światło ale to tylko moje zdanie neurolog powinien cię zbadac więc nie bierz do serca tych słów.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: