Witam was serdecznie.Moze zacznę tak mam 22 lata od jakiegos czasu odczuwam dolegliwości niemiarowego bicoa serca przy duzym wdechu,kucaniu i szybkim wstaniu,wbieganie pod schody i kucanie i szybkie wstanie jak i równiez ataki niemiarowego bicia serca.Poszedłem do lekarza ponieważ w pracy miałem uczucie ze staje mi serce w miejscu a mi robiło sie biało w oczach poczułem ze cos nie tak.Pomoc konkretną dostałem u prywatnego kardiologa otóż wyniki ekg mam ok i wyniki krwi i oczywiście artmia wystepuje najczęsciej w wysiłku....męczy mnie to...
Biore magnez mozna go kupic w aptece bez recepty...jest lepiej arytmia nie wystepuje tak czesto...kardiolog wyuznaczył mi pełną diagnostyke serca w ysiłku, eho, i mam nosic cos co bedzie mi rejestrowało serce cały tydzien a jak cos sie bedzie działo to trzeba wcisnąc guzik, urządzenie zapisze akcje arytmiczną i bedzie wiadomo jakie zastosowac leczenie...ale to wszystko w toku..
Ci co na to chorują to wiem ze jest to uporczywe dla mnie bardzo...ale jedno wam powiem kawe, papierosy i alkohol odstawiłem na dobre
Pozdrawiam Łukasz 22lat