Reklama:

Maj77 (3)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
11-11-2017, 10:35:29

Witam.Prosze o informację osoby,które były operowanie w Szczecinie na unii lubelskiej.7 listopada trafiłam do gabinetu dr.Sagana ale przyjmował mnie dr. Limanówka. Po ocenie RM i badaniu neurologicznej-konieczność operacji w trybie pilnym.Przepuklina c5/c6 uciekając na rdzeń,wypuklina c6/c7 uciekając na korzenie nerwowe.Niedowlad prawej ręki,okropny rwący ból kark bark,ręka i postępujący niedowład prawej nogi.Bardzo proszę o opinie na temat operacji w klinice szczecińskiej i dr.Limanówce.Z góry dziękuję Maj 77
gość
05-12-2017, 21:38:28

Witam ja też idę na operację objawy jak twoje tyle że lewa strona niedowladna będzie mnie operować dr. Sagan
Początkująca
06-12-2017, 12:10:11

Witam
Jestem po operacji 2 tygodnie.Okazało się że u mnie była mielopatia i gorzej w trakcie operacji niż na RM I.Operował dr Limanówka i prof.Sagan.Operacja trwała 5 godz. 2 poziomy i stabilizacja płytą.Generalnie jest dobrze ,chociaż wczoraj zaniepokoiły mnie zawroty głowy podczas zmiany pozycji leżenia.Kontrolna wizyta 22.01.2018 .Cieszę się że jestem już po operacji,zniknęły objawy bólowe od razu natomiast pozostał niedowład prawego kciuka,potrzeba czasu -Jak stwierdził doktor. Życzę powodzenia-Na pewno wszystko się ułoży ,trzeba myśleć pozytywnie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: