Reklama:

Łuszczyca skóry głowy latem (4)

Forum: Pamięć i koncentracja

gość
16-05-2025, 05:36:47

Czy mając zmiany na ciele, plecach rozbieracie się na plaży? Planuję w lipcu wakacje w Egipcie, może ktoś chętny, by się wygrzać na plaży i wymoczyć? Mnie to zawsze pomaga
I jakie kosmetyki do skóry głowy latem polecicie? U mnie łuszczyca nasila się właśnie w tym okresie.
gość
16-05-2025, 08:36:51

Za dużo blokad w mojej głowie, żeby móc chodzić w krótkich spodenkach czy też koszulce z krótkim rękawem (a zmiany skórne mam na prawdę rozległe), ale na plaży jak najbardziej aquaparki baseny niestety odpadają.. Ja mam łuszczycę na całym ciele, na głowie najlepiej u mnie działa seria Psorisel, szampon i płyn.
gość
16-05-2025, 09:00:49

Więcej odwagi!, zrób to raz, a kolejny już nie będzie tak straszny po trzecim czy czwartym zupełnie nie będziesz zwracał na to uwagi.
Psorisel też lubię, szczególnie ich emulsję, która ratuje mnie w zaostrzeniach :)
gość
16-05-2025, 11:12:01

Oczywiście. Po 1 na luszczyce słoneczko jest zbawienne, a po 2 to choroba, na którą choruje mnóstwo ludzi i nie jest tematem tabu jak kiedyś. Trzeba korzystać z życia jak inni.
Jeśli chodzi o głowę to niezaprzeczalnie Psorisel, koleżanki powyzej wiedzą o czym piszą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: