Reklama:

Łupież pstry - co to jest? (7)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
30-03-2013, 15:26:36

Przeczytaj komentowaną poradę: Łupież pstry - co to jest?

wtam ja mam plamy na całym ciele taki małe brazowe i białe.jak sie opalam to brazowe sie bardziej opalaja czy to moze byc łupeż pstry?wygladam jak bym była brudnanie mam mozliwości isc do dermatologa dopiero za 3 miesiace:(stosowałam squamax i nizoral ale nie pomogło.prosze o jakaś porade.
gość
20-07-2016, 10:54:27

Moim zdaniem najważniejsza jest profilaktyka http://www.zdrowyportal.pl/1698/lupiez-pstry-objawy-przyczyny-leczenie/
osobiście pozbyłam się problemu poprzez zastosowanie szamponu.
Początkujący
13-03-2017, 14:00:22

Gość 2016-07-20 12:54:27
Moim zdaniem najważniejsza jest profilaktyka
Oczywiście, profilaktyka jest ważna, jeżeli mamy pewność, że problem nas dotyczy. Częste pranie ubrań, prasowanie ich oraz częsta zmiana pościeli to podstawy, których każdy chory na łupież pstry powinien przestrzegać. Co zrobić, jeżeli nie pojawienie się plam nas zaskoczyło? Należy zastosować produkt o dużej zawartości selenu - pierwiastku grzybobójczego, który szybko poradzi sobie ze swędzącym problemem - taki właśnie jest Pityver.
gość
01-02-2018, 09:05:25

Cześć, ja walczyłam z łupieżem pstrym kilka lat - łupież ciągle powracał (najczęściej latem).
Stosowałam już kilka produktów. Niestety żaden z nich nie był w stanie mi pomóc :(
Potem natrafiłam na Pityver! I to był strzał w dziesiątkę! Po moich plamach ani śladu :)
gość
24-04-2018, 08:30:22

A gdzie można kupić Pityver? Pytałam w paru aptekach ale w żadnej nie mieli. Tylko przez neta można kupić? Chce zmienić preparat, bo Nizoral mi nie pomaga w ogóle
gość
21-05-2018, 07:37:55

Tak, najlepiej zamówić przez internet, przesyłka bardzo szybko dochodzi. Najlepiej zamówić cały zestaw
gość
21-06-2018, 08:38:40

Łupież pstry jest jednym z większych paskudztw jakie może spotkać człowieka. Wiele osób testuje różne rozwiązania, ale nie okłamujmy się te najprostsze są najskuteczniejsze. Poczytajcie sobie o https://www.stolicazdrowia.pl/3537/lupiez-pstry-przyczyny-objawy-leczenie-lupiezu-pstrego-zapobieganie/
Tutaj znalazłem odpowiedź jak skutecznie leczyć te plamki. Polecam wszystkim, gdyż nie znalazłem w internecie lepszej i tak szczegółowo opracowanej lektury.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: