Witam.Nawiązując do twojego pytania to trudno powiedzieć jak długo powinnaś przyjmować te leki.Ponieważ nic nie napisałaś jaka to choroba,od jakiej choroby przyjmujesz te leki,jak długo je przyjmujesz.Ale wracając do twojego pytania to powinnaś brać leki według zaleceń lekarza.Wiem,że nie jest to nic miłego,ale jeśli chcesz jeszcze żyć i zależy ci na tym aby żyć normalnie to masz jakieś wyjście?.Ja leki przyjmuje od 35 lat,i też mam czasami dość tego życia,bo ciągle mam pod górke.Pytasz ile twoje leczenie będzie trwało.Trudno jest powiedzieć ile twoje leczenie będzie trwało,gdyż nie napisałaś na co chorujesz,lecz każda choroba ma swój czas na swoje leczenie.Wszystko zależy od przebiegu leczenia i jak twój organizm zareaguje na początek twoje leczenia.Bo nie każdy organizm reaguje tak samo jakby w praktyce lekarskiej miało to by wyglądać.Wiedz,że organizm ludzki to jest jedna wielka niewiadoma.Więc ja uważam że bez sensu jest myślenie jak długo będziesz musiała przyjmować leki,lub jak długo będziesz musiała się leczyć bo i tak nic nie zmienisz.Ja choruje bardzo długo.Lekarz powiedział mi że nie mam szans na całkowite wyleczenie.Leki będę brał do końca zycia.Więc teraz zastanów się sama.Czy to że będę zastanawiał się ile czasu będę musiał brać leki,i lie czasu jeszcze będzie trwało moje leczenie czy to coś zmieni?.