Reklama:

Leki przeciwpadaczkowe na spirytusie? (2)

Forum: Padaczka

Początkujący
29-06-2018, 16:52:12

Szanowni Państwo,
Bardzo proszę o pomoc. Mam ogromny problem z bliską mi osobą chorującą na padaczkę. Od dłuższego czasu mamy mocne podstawy do tego, aby utwierdzić, że nadużywa alkoholu. Mocny odór alkoholu, opuchnięta twarz, przekrwione oczy, głośne zachowanie, kłopoty z utrzymaniem równowagi. Na nasze uwagi i prośby o leczenie osoba ta odpowiada: "Mam zaświadczenie od lekarza, ze te leki daja pewien obór, bo są oparte na domieszce spirytusu. Po braniu wielu lek
w, które dobrze mi robia neurologicznie i kardiologicznie mam czasem bóle wątroby i niestrawności. Pomaga na to nalewka z małą ilością spirytusu bursztynowego z rozcieńczoną wodą, lekarze nie maja nic przeciw temu." (pisownia oryginalna)
Czy to jest prawda? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ jesteśmy bezradni. Zaznaczam, że chodzi o osobę w średnim wieku. Z góry serdecznie dziękuję
gość
07-08-2018, 21:41:37

Nie raczej nie, ja przynajmniej nie słyszałem o takim przypadku, najlepiej spotkać się z neurologiem osobiście https://ranking.abczdrowie.pl/s/neurolog i spytać, a także spędzić z bliskim kilka dni, zobaczyć jak się zachowuje

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: