Reklama:

lek przeciwbólowy a padaczka (3)

Forum: Padaczka

Początkująca
26-09-2010, 15:01:29

Witam,

chciałabym się Was zapytać jakie leki przeciwbolowe stosujecie przy epilepsji gdy boli Was np.głowa? Bo problem niby blahy ale jak przyjdzie co do czego to wszystkie farmaceutki rozkladają ręce. Na padaczkę choruje mój mąż. Jak był malutki miał ropne zapalenie opon mózgowych z digiem i cudem przezyl lecz pozostawilo to w jego mózgu nieodwracalne zmiany. przez co w wieku 15lat mial pierwszy atak padaczki...wczesniej mial jakies symptomy ale nikt nie wiedzial ze to cos zlego.... w koncu okazało sie ze ma padaczkę skroniową. Ataki ma średnio 2x do roku (grand mal) i kilka razy w tygodniu sie "zawiesza". Ostatnio zmienił leki i jest trochę lepiej:) Bierze Keppre i Amizepin. No i przez to nie wiem jakie moze leki przeciwbolowe brac.... Pytalam sie lekarki ale mialam wrazenie jakby sama nie wiedziala i najlepiej jesli w ogole bynic nie brał. Głowa boli go bardzo rzadko ale jakby coś to nie chce zeby sie męczył.

pozdrawiam Ewelina
Początkująca
26-09-2010, 15:06:26

A i może jak już jestem w temacie leków. To jeszcze powiedzcie jakich syropow na kaszel używacie ewentualnie jakies leki na przeziebienie? Na gorączkę?
gość
12-03-2018, 18:20:40

Internetowa apteka Nowa Farmacja posiada w swoim asortymencie przeróżne środki przeciwbólowe: m. in. ibuprofen, paracetamol czy ketoprofen. Ma oddziały stacjonarne w 100 miastach Polski, a na rynku działa od 2011 roku. https://www.nowafarmacja.pl/leki-suplementy-wyroby-medyczne/przeciwbolowe . Apteka zatrudnia wykształconych profesjonalistów którzy w razie pytań czy problemów służą radą i pomocą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: