Reklama:

Lek lamitrin - skutki uboczne (6)

Forum: Padaczka

gość
10-08-2017, 06:02:06

Witam. Zażywam lek lamitrin od 2 lat. Często jestem jakby otumaniona, pogorszył mi się wzrok oraz późnymi godzinami nie jestem w stanie funkcjonować (źle się czuje, senność, brak sił). Zauwazylam, że zwłaszcza podczas jazdy autem jestem jakby wyłączona chwilami i trochu mnie to martwi. Czy może to być przyczyną leku? Czy takie objawy nie są dla niego charakterystyczne? Będę wdzięczna za odpowiedź. Napad mialam 2 lata temu z utrata przytomności. Od tego czasu nic - dlatego do neurologa chodzę rzadko. Będę wdzięczna za odpowiedź, czy ktoś miał podobne objawy? Pozdrawiam
gość
06-09-2017, 14:31:49

Ja biore Lamitrin od 2014 roku ale mialam powiedziane,ze mam zakaz prowadzenia auta.Lekarz powinien powiedziec o tym poniewaz ten lek ma takie dzialanie jak opisalas i radze nie prowadzic auta.Pozdrawiam
gość
09-02-2018, 15:53:24

Ja stosuje lamitrin od roku , ale nie na padaczke tylko w profilaktyce migreny (choroby też napadowej). Raz mialam sekundowe zasłabnięcie ...
Nie mam żadnych objawów skutków ubocznych takich jak tu opisane. Spokojnie prowadzę auto. Odnotowałam tylko Skutek tylko w postaci odwrotu migreny. - co było do osiągnięcia.
Obecnie caly czas biore lamitrin; a summamigren nosze w torebce dla psychicznego bezpieczeństwa.
Tyle w temacie
gość
26-08-2019, 13:15:37

Witam czy branie Lamitryginy oępiaa i splyca uczuciowo ?
gość
04-01-2023, 07:11:57

Po lamotryginie dostałam ciężkiej choroby Lyella i nie tylko ja bo znam ludzi którzy również. Chcę was tylko ostrzec że jak zobaczycie u siebie wysypkę po tym leku to odstawiajcie go natychmiast.
gość
19-02-2023, 18:13:09

Bzdura
Nie ma ataków dwa lata można wsiąść za kółko
Co za głupoty piszecie. Inne są już przepisy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: