Reklama:

Leczenie Alzheimera związkami nikotynowymi. Receptory nikotynowe. (3)

Forum: Pamięć i koncentracja

gość
11-03-2015, 15:24:06

Witam,
Jestem studentką chemii biologicznej i piszę pracę o powyższym temacie. Z uwagi iż nie mam zbyt dużo wspólnego z neurobiologią, mam problem z dogłębnym zrozumieniem zagadnienia. Mianowicie, na czym polega upośledzenie pracy receptorów i jak ma się do tego kwas N-metylo-D-asparaginowy i inne aktywatory receptora.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Początkujący
04-04-2015, 18:02:40

witam ja mam problem ja opiekuje sie mojom mama co ma poczatek tej choroby. ale to temat zeka,no wiec sa rozne objawy i trzeba dobracleczenie indywidualnie osobno dla innej osoby.niema obiawuw jednakowych ale sa podobne ale leczenie dobrac indywidualnie osobno.tak wiec dobrac leki jak sie paciet najlepiej czuje.jak cos wiecej to prosze pisac na skrzynke. e-mejlowa.m-leszczyk@wp.pl.pozdrawiam marek,
marek.
gość
02-05-2015, 15:23:15

m-leszczyk 2015-04-04 20:02:40
witam ja mam problem ja opiekuje sie mojom mama co ma poczatek tej choroby. ale to temat zeka,no wiec sa rozne objawy i trzeba dobracleczenie indywidualnie osobno dla innej osoby.niema obiawuw jednakowych ale sa podobne ale leczenie dobrac indywidualnie osobno.tak wiec dobrac leki jak sie paciet najlepiej czuje.jak cos wiecej to prosze pisac na skrzynke. e-mejlowa.m-leszczyk@wp.pl.pozdrawiam marek,
'm-leszczyk' chyba chodzi o poradę specjalisty, a nie laika bez słownika ortograficznego w domu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: