Reklama:

Leczenie alternatywne (7)

Forum: Padaczka

gość
28-07-2015, 18:30:16

Witam wszystkich serdecznie !
Mam 21 lat i choruje na padaczke od 3 lat. Zazywam te okropne leki i wiem jak wiekszosc osob sie po nich czuje. Od poczatku sie bardzo buntowalem i probowalem za wszelka cene znaleźć alternatywne leczenie, naturalne. Wszystko prowadzilo do nielegalnego leczenia i martwilo mnie to ze jestem skazany na leki. Jednak jest jeszcze jedno wyjscie o którym bardzo malo osob slyszalo. Jesli bylibyscie chetni dowiedziec sie wiecej, zadzwoncie lub napiszcie pod moj numer 794976753 , poniewaz bardzo rzadko mam dostep do internetu i nie moge odpisywac na forum. Jest nadzieja na normalne zycie ! Pozdrawiam wszystkich chorych. Wygramy z ta choroba!
gość
29-07-2015, 17:57:33

Ściemniasz, koleś.
gość
09-08-2015, 03:14:25

Dobrze wiem jakie to leczenie , nie polecam , nic dobrego z tego nie wychodzi , jest nie legalne i chcesz zarobić na czyjejś naiwności .
Początkująca
18-08-2015, 11:42:48

Ja teź wiem o jakim leczeniu piszesz , jedna ściema .
Początkujący
19-08-2015, 13:35:51

Treść zablokowana przez moderatora

gość
05-07-2023, 04:24:37

Treść zablokowana przez moderatora

gość
01-09-2023, 12:59:59

co to za leczenie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Brak kontaktu
Nie rozumiem jak można tak postępować Podawać nr i żadnego odzewu Dzwonią ludzie chorzy potrzebujący pomocy nie dla zabawy Odechciało mi się kontaktu Przeraża mnie, jak ma później po operacji wyglądać kontakt z takim lekarzem ,który jak na pozycja i taka profesje albo umieściłby info ,że już nie konsultuje albo zatrudnił recepcjonistke A tu kobieta starszym głosem mówi ,że aparat jest uszkodzony po czym nagrywa dalej info se wskazówkami dla pacjentów kontrolnych .
gość
Zez potętniaku
Czy w Lublinie jest klinika leczenia zeza potępiaku tętnicy szyjnej
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
Reklama: