Z powodów problemów i komplikacji w życiu mniejsza z tematem... moja pamięć stała sie znacznie osłabiona. Choruje też na padaczkę, nie jakoś silna ale miałam kilka napadów z drgawkami w ciągu 4 lat, przeżywam czasem aure chyba że to napady częściowe, trudno stwierdzic (Właśnie czekam na wyniki eeg by wiedzieć w jakiej sytuacji się znajduję). Dostałam ok. Tygodnia temu od lekarza nowe leki w związku z choroba, odebrałam je z apteki i Kupiłam też leki na pamięć z lecytyna, trudno mi się doszukać czy ona ma związek z padaczką, gdzieś w internecie natrafiłam że stabilizowana jest alkoholem ale to nie jest pewne źródło i autorka komentarza wspomina tylko że moze miec to wpływ na osoby chore na padaczke. Więc moje pytanie brzmi czy mogę przyjmować leki na pamięć tj lecytyne razem z lekami na padaczkę? Nie znam działania żadnego z nich prawdę mówiąc a lada dzień muszę zacząć przyjmować te od lekarza. Z jednej strony na ulotce nic nie pisze ale z drugiej strony nie chce bawić się w królika doświadczalnego. Może ktoś z was miał taką zagwostke? Dodam, że jestem młodą osobą, wcześniej przyjmowałam depakine a teraz Levothyroxine Teva.
Pozdrawiam Aduch