Reklama:

LAMOTRIG-ISIS ?????? (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2007, 09:59:00

ZNA KTOS Z WAS TAKI LEK???PROSZE NAPISZCIE MI COS O NIM
gość
06-12-2007, 13:33:00

06-12-2007 o 10:59, gość :
ZNA KTOS Z WAS TAKI LEK???PROSZE NAPISZCIE MI COS O NIM
Witam!!!!!! A nie chodzi to czasem o LAMOTRIX ?Dobrze napisalas nazwe? Malgorzata z Wroclawia.
gość
06-12-2007, 14:09:00

Tak to napewno Ci chodzi o LAMOTRIX !!!! Teraz Ci napisze.Malgorzata z Wroclawia.
gość
06-12-2007, 14:23:00

Tak to LAMOTRIX Znam ten lek,od roku go przyjmuje 2 / 150mg rano i wieczorem! Dana dawke leku lekarz zdecyduje Ci podac,kiedy pozna Twoja mase ciala.Ja do LAMOTRIXU dodana mam Depakine chrono!Lamotrix-lek jak lek,nie widze w nim czegos wspanialego w leczeniu! Ja go tak oceniam.Dla Ciebie -Twego organizm moze okazac sie bardzo dobrym ,wiec nie mysl,ze jest taki dla wszystkich,ktorzy go pobieraja!!!!!!!Serio!Kazdy organizm inaczej czuje,przyjmuje itd.,itp. Ja nie jestem zadowolona z niego! Podczas pierwszych tygodni leczenia sie Lamotrixem moga wystapic wysypki,na ktore musisz uwazac!Odczuwac bedziesz (mozesz) zmeczenie,bole glowy,czesta sennosc,bezsennosc,wymioty,pobudzenie.U mnie pojawil sie takze 2 razy oczoplas. Polecam Ci przeczytac ulotke tego leku.Na niej masz o wiele wiecej wiadomosci od tych,ktore ja Tobie umiescilam! Trzymaj sie.Buzka!Wracaj do zdrowia!!!!!!! Pozdrawiam -Malgorzata z Wroclawia.
gość
06-12-2007, 18:38:00

malgosia ta nazwa co napisalam jest dobrze napisana,mieszkam w niemczech i tu mam taki lek,ale on ma taki sam sklad jak ten co ty napisalas.Dziekuje ci za odpowiedz,buziaki
gość
06-12-2007, 20:05:00

06-12-2007 o 19:38, gość :
malgosia ta nazwa co napisalam jest dobrze napisana,mieszkam w niemczech i tu mam taki lek,ale on ma taki sam sklad jak ten co ty napisalas.Dziekuje ci za odpowiedz,buziaki
witam!!!!!!!jutro napisze do Ciebie!!!!!!!!!!dzis juz nie moge!!!!!!!PRZEPRASZAM!!!!!!!Buzka!POZDRAWIAM!Malgorzata z Wroclawia.
gość
07-12-2007, 21:32:00

06-12-2007 o 21:05, gość :

06-12-2007 o 19:38, gość :
witam!!!!!!!jutro napisze do Ciebie!!!!!!!!!!dzis juz nie moge!!!!!!!PRZEPRASZAM!!!!!!!Buzka!POZDRAWIAM!Malgorzata z Wroclawia.
Witaj! Czyli mam rozumiec,ze w jakims stopniu odpowiedzialam na Twoje pytanie? Pozdrawiam!Malgorzata z Wroclawia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: