Reklama:

Lamitrin (3)

Forum: Padaczka

gość
25-02-2018, 19:17:28

Od grudnia biorę Lamitrin miałam (zasłabnięcia z utratą przytomności) i od tego czasu bardzo bolą mnie zęby i stawy. Czy ma ktoś podobne objawy? Ból stawów jest potworny czasami aż nie mogę funkcjonować bez tabletki p/bólowej. Zażywam nurofen *** prawie codziennie żeby jakoś funkcjonować
gość
03-04-2018, 14:14:48

Witaj.Nie wiem jaki jest powód u ciebie że masz utraty przytomności i dlaczego został ci przepisany lamitrin.Ja na przykład przyjmuje lamitrin od padaczki.Sprubuj przeczytać na ulotce do czgo służy i w jakim celu go się stosuje.Przeczytaj też jakie są uboczne skutki przyjmowania leku lamitrin.Bo mozliwe że te bóle zębów,stawów są ubocznym skutkiem przyjmowania leków.Z tego co opisujesz w swoim poście,że od grudnia przyjmujesz lamitrin i że masz takie bóle od kąd zaczełaś przyjmować lamitrin.Jedynie co mi przychodzi do głowy to to,że lekarz może podejrzewać u ciebie padaczkę dlatego dostałaś lamitrin.Wiem że napewno leczy się nim padaczkę bo sam go przyjmuje,a czy jest stosowany do leczenia innych chorób to tego nie wiem.Nie chcę wchodzić w kompetencję lekarza i podważać jego diagnozę,lecz moja rada jest taka abyś poszła do neurologa i porobiła sobie badania w tym kierunku od czego masz te zasłabniecia z utratą przytomności.Takie objawy występują też przy padaczce,lecz nie mozna stwierdzić że masz padaczkę bez badań które stwierdzą padaczkę.Jeszcze jedno mogę ci doradzić.Jak byłaś już u neurologa a neurolog dał ci lamitrin nie mówiąc ci dlaczego daje ci lamitrin to jak będziesz u lekarza który przepisał ci lamitrin to zapytaj co ci dolega i z jakiego powodu przyjmujesz lamitrin?.Jak lekarz odpowie ci na pytanie dlaczego przyjmujesz lamitrin,to aby być pewna tego co ci lekarz odpowiedział to zapytaj go wprost-cytuję:Panie doktorze czy to może być padaczka?.Jak powie ci ze tak to zapytaj jakie badania robił w tym kierunku że twierdzi że to padaczka.Jak powie że robił w tym kierunku badania to poproś o wyniki badań.Bo wyniki badań są dla ciebie.Jak będziesz miała już wyniki to możesz iść o poradę do innego lekarza i upewnić się czy opinia lekarza do którego pójdziesz bedzie taka sama jaka była ustalona wcześniej u wcześniejszego lekarza.Mam nadzieję że trochę ci pomogłem i dalem ci odpowiedź na twoje wątpliwości.Arek
gość
03-04-2018, 15:08:17

Koniecznie zrób badania w kierunku boreliozy, ból stawów, zaslabniecia to objawy tej choroby. Ciężko ją wykryć, często zwykłe badania nie wykryja choroby. Spróbuj może na biorezonansie? Jeżeli to borelioza to tu trzeba zastosować inne leczenie. Lek na padaczke nie pomoże, a wręcz może zaszkodzić. Poczytaj o tej chorobie. Biorezonans jest tu bardzo skureczny, zresztą przy padaczce też

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: