Reklama:

Kyfotyczne skrzywienie szyjne (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-02-2008, 11:26:00

Witam neidawno dowiedziałem sie ze moja szyja jest kyfotycznie skrzywiona tzn. ze juz nigdy nie bede mogl Ćwiczyc i normalnie funkcjonować:>?? Bo własnie tak powiedział mi lekarz...
mam bóle głowy z tego powodu ale nie odczuwam bólu w kregosłupie...
Czy da sie Ten Kreg szyjny uratować:>?? pOdobno jest on odwrocony w drugą strone nic szyja powinna normalnie wygladać....
gość
20-02-2008, 18:08:00

hej, mam to samo i tez z bolami glowy i to bardzo silnymi. Mozesz normalnie cwiczyc, tylko zalecane sa masaze szyjnego odcinka kregoslupa, mozna to nieinwazyjnie wyleczyc - powinienes spac na walku grubosci srodkowej czesci twojego przedramienia, a nie na poduszce - tak by wyja mogla wrocic do normalnego ksztaltu, zalecana jest rowniez rehabilitacja.
gość
27-03-2009, 18:52:00

05-02-2008 o 12:26, gość :
Witam neidawno dowiedziałem sie ze moja szyja jest kyfotycznie skrzywiona tzn. ze juz nigdy nie bede mogl Ćwiczyc i normalnie funkcjonować:>?? Bo własnie tak powiedział mi lekarz...
Czy da sie Ten Kreg szyjny uratować:>?? pOdobno jest on odwrocony w drugą strone nic szyja powinna normalnie wygladać....
gość
20-04-2011, 20:30:49

Gość 2009-03-27 19:52:00

05-02-2008 o 12:26, gość :

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: