Reklama:

Kuracja w Centrum Regeneracji Organizmu (6)

Forum: Choroba Parkinsona

gość
02-01-2017, 13:08:22

Witam serdecznie,
Choroba Parkinsona jest leczona w Centrum Regeneracji Organizmu przy Europejskiej Akademii Medycyny Ludowej. Jest to miejsce, o którym robi się coraz głośniej w Polsce, mimo że jest dość znane za granicą, ponieważ przyjeżdżają tam pacjenci z 30 krajów świata. Na stronie internetowej można zobaczyć filmiki z przebiegu kuracji, gdzie pacjenci sami opowiadają o efektach kuracji. Polecam, ponieważ zabiegi nie są trudne, a jednak dość skuteczne. Rodzice znajomych wyleczyli się z Parkinsona, a więc mam nadzieję, że i wam również pomogą. W razie pytań chętnie udzielę informacji na temat kuracji, ponieważ sama byłam na kuracji profilaktycznej. Zapraszam do kontaktu: forbidden.by@gmail.com
Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę w nowym roku!
gość
09-01-2017, 08:25:34

przeciez parkinsona nie mozna wyleczyc.
gość
19-01-2017, 10:32:07

Witam!Choroba Parkinsona jest leczona w Centrum Regeneracji Organizmu przy Europejskiej Akademii Medycyny Ludowej w Świebodzicach.Metoda polega na kompleksowym oddziaływaniu na ciało fizyczne, podświadomość i duszę osoby chorej.
Strona internetowa: www.medycynaludowa.com.
Początkujący
20-01-2017, 13:22:40

Gość 2017-01-19 11:32:07
Witam!Choroba Parkinsona jest leczona w Centrum Regeneracji Organizmu przy Europejskiej Akademii Medycyny Ludowej w Świebodzicach.Metoda polega na kompleksowym oddziaływaniu na ciało fizyczne, podświadomość i duszę osoby chorej.
Strona internetowa: www.medycynaludowa.com.
Początkujący
20-01-2017, 13:27:35

Jak nie można wyleczyć przecież to jest medycyna ludowa która wszystko może a najlepiej wyciągnąć kasę z kieszeni. Ja choruję ponad 20 lat i jeszcze nie spotkałem osoby która by się wyleczyła z Parkinsona.
Początkujący
20-01-2017, 13:42:31

Byłem na stronie medycynaludowa kuracja 90 dniowa kosztuje 48.000,00 zł. Trzeba uważać jak się stosuję te metodę bo można się za dużo odmłodzić i wrócić do wieku niemowlęcego i trzeba będzie nosić pieluchy

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: